Ötletek leánykéréshez - Csak férfiaknak!

A legtöbb esküvői magazin, illetve online oldal a menyasszonyokhoz szól, hiszen ők jobban rákészülnek az esküvőjükre. Most ezt megcáfoljuk és a férfiakhoz szólunk.

Minden nő arról álmodozik, hogy egyszer majd feleség és anya lesz, de ezt meg kell előznie egy lánykérésnek. Hiába a nők telhetetlenek, nem elegendő az, hogy eljön a pillanat, amikor is megkérik a kezüket, hanem az is nagyon fontos számukra, hogy ez milyen körülmények között történik. Nos kedves vőlegények ez valljuk be nem könnyű feladat. A mikor megérik önökben az elhatározás és ráveszik magukat a leánykérésre, akkor még azon is gondolkodniuk kell, hogy mikor, hol és hogyan történjen ez.

Leánykérés

Mindenképpen nagyon jól kell ismerni a szívük választottját, hiszen akkor tudják majd igazán mire vágyik leendő feleségük. Romantikus lányoknak romantikus, vadaknak vad, szerényeknek szerény leánykérés illik.

A várva várt kérdés

Romantikusnak mondható egy gyertyafényes vacsora, de egy helikopterből kiengedett zászló is, melyen a nagy kérdés olvasható. A klasszikus leánykérést a fehér lovon képzeljük el, vagy az évforduló napján esetleg egy szerenáddal megszínesítve. Ezek mind elérhetőek a vőlegények számára.
 

Klasszikus leánykérés

Vannak esetek, amikor a vőlegények szakmájukat kihasználva bonyolítják le a dolgot. Például a tűzoltó az emelős kocsin, a tanárnőt a gyerekek hangos kérdésével. Köthetjük a menyasszony hobbijához, ha esetleg van kedvenc újsága, amelyet minden héten biztosan elolvas, akkor egy hirdetés keretében megtehetjük, ha valamit sportol, akkor az egyik versenyén.
 

Ötletek leánykéréshez

Azoknak a vőlegényeknek sem kell elkeseredniük, akiknek nincs ötlete, hiszen ha a gyűrű már megvan, akkor külön erre szakosodott cégek állnak a rendelkezésükre, akik kitalálják, megszervezik, levezénylik az eseményt, a kedves vőlegényeknek csak a pénztárcájukat kell kinyitniuk és a nagy kérdést feltenniük.

Konkrét tippek:

  • A vőlegény valamilyen betegségre panaszkodva orvoshoz megy, megkéri párját, hogy kísérje el. Az orvost beavatva a vizsgálat helyett vagy utána, attól függ milyen a fantáziánk állhatunk elő a nagy kérdéssel.

  • Csónakázás közben a vőlegény véletlenül vízbe esik, ahol egy búvár kincsesládát ad neki. Ő megmutatja a menyasszonyának, mintha most találta volna, majd azt kinyitva ott lapu a gyűrű.

  • Moziban előre megszerkesztett, a pár életéről szóló filmet kezdenek el vetíteni, majd amikor a menyasszony könnyekben tör ki, akkor jöhet a nagy kérdés.

  • Közlekedési rendőr segítségével egy intézkedést álcázni, mely során a hatóság az autót átkutatva megtalálja a gyűrűt, melyet már a vőlegény dolga lesz átadni.

  • Sporteseményen a kivetítőre lehet íratni a nagy kérdést, de előtte feltétlenül konzultálni kell a szervezőkkel és jó ha egy kis narrátori segítség is akad.

  • Esti sétára hívjuk párunkat, aki mit sem sejtve andalog velünk. Az előre bekészített helyen előugrik a zenekar, majd az igen elhangzása után tűzijátékkal ünnepelhetünk.
     

Romantikus hangulatban

A helyszíneket tekintve szervezhetjük hajón, csónakon, levegőben, hőlégballonon, állatkertben, de a nyílt utcán is. Mostanában egyre többet halljuk, hogy a járókelőket beavatva, táncosokkal színesítve kérik meg a kiválasztott lány kezét a vőlegények. Kedveltek a külföldi utazás során megtörtént eljegyzések, de ha a menyasszony megsejt valamit, akkor inkább az utazás után, már amikor hazaértünk és kezd a menyasszony elcsüggedni, akkor álljunk elő a kérdéssel, mert biztosan nagy meglepetés lesz.
 

Utazás lezárása

A tárház kifogyhatatlan, minden vőlegény meg- vagy kitalálja a neki illőt. A kiválasztott menyasszonynak garantáltan a saját megkérése lesz a legszebb, legmeghatóbb, legtökéletesebb.
 


Képek forrása: www.pinterest.com