Menyasszonyi ruha - Angel Sanchez 2014-15 kollekciói

Minőségi anyagok, elegáns formák, minimál design, melyet a fantasztikus kivitelezés tesz tökéletessé - ez Angel Sanchez kollekciója. Nézd meg Te is legújabb kollekcióit, melyek nőies stílusát a romantikus részletek koronázzák meg!

Angel Sanchez, a venezuelai divattervező fiatal korában, anyja műtermében fejlesztette tökélyre stílus- és divatérzékét, melynek köszönhetően saját nevével fémjelzett kollekcióit világszerte ismerik. Megpróbálkozott az építészettel is, ám hamarosan azon kapta magát, hogy a szíve visszahúzza a műterembe. Saját divatházának megalapításával gyors, mindig megújuló, különleges kollekcióival pedig tartós hírnevet szerzett magának. Először csak Latin-Amerikában terjeszkedett, nem sokkal később azonban a nemzetközi piacra is betört és székhelyét New York Cityben hozta létre.

Sanchez védjegye a tökéletes forma és szerkezet, illetve az apró, de fontos részletek, melyek elegánssá, kicsit romantikussá és egyedivé teszik a megjelenést. A modellek mind a kivitelezés, mind a kortárs, nőies stílus szempontjából különlegesek. Manapság olyan ismert színésznők viselik modelljeit, mint Salma Hayek, Eva Longoria, Taylor Swift, Beyonce és Sandra Bullock.

Angel Sanchez Kollekció 2014

Váratlan részletek, strukturált kivitelezés, éles sziluettek és geometrikus díszítések jellemzik az idei kollekciót. Az elegáns nyakvonalak és a finom, sziromszerű díszítések magukhoz ragadják a figyelmet, a csillogó anyagokról már nem is beszélve, amelyek teljesen új és varázslatos hangulatot kölcsönöznek a ruháknak. Bátran válassz ilyen menyasszonyi ruhát, ha valami ízléses, teljesen egyedit keresel!

Minden évben új formákkal és új szabásvonalakkal kísérlegezik a tervező, ebben a kollekcióban is különleges hajtásokkal, anyagokkal és kivitelezéssel találkozhatunk, melyek sok esetben karcsúsítanak is. A kreatív modellek között találunk egyenes vonalú, báli ruha fazonú, sellő szabású, illetve peplummal kombinált enyhén bővülő darabokat is.

Tipp: Az egyenes, testhezálló ruhák a vékony, magas hölgyeknek a legideálisabb.

Nézd meg Te is a 2014-es kollekció bemutatóját!

Találkozhatunk vállnélküli, gyöngyös pánttal, vagy peplum felsőrésszel ellátott darabokkal, illetve láthatunk tüllborítással párosított ruhákat is melyek hátrészét ugyanez a sejtelmes anyag alkotja.

Tipp: A peplum szabású felsőrész, képes elrejteni néhány kilót, vagyis optikailag karcsúbb hatást érhetünk el.

A 2014-es kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva nézheted meg!

Angel Sanchez Kollekció 2015

A venezuelai tervező legújabb kollekciója a modern és a minimál stílus keveréke, melyhez az innovatív megoldások, romantikus csipkék és sokféle felsőrész társul.

A kollekció többi modelljét a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

Kacér rövid fazonokat, csábos sellőszabásúakat, lágyan bővülő szoknyákat és letisztult, egyenes vonalú darabokat láthatunk ebben a kollekcóban. Különlegességük, hogy néhány modell átalakítható: uszállyal vagy anélkül - Te döntesz.

Tipp: A sellő fazon a homokóra alkatú menyasszonyoknak a legelőnyösebb.

A tervező sokoldalúságát bizonyítja, hogy az egyszerűbb vállmegoldásoktól, a kreatív és romantikusig sokfélét találhatunk: spagettipántos, tüllborításos, magasnyakú, vállnélküli darabok, melyeket húzott vagy hajtott mellrész tesz elragadóvá.

Tipp: A mellrészen történő húzások és hajtások jótékony hatással vannak a keblekre.

Pillants be a kulisszák mögé!

Tudtad, hogy a nagysikerű Alkonyat filmek hősnője, Bella egy Carolina Herrera ruhában mondta ki az Igent? Következő anyagunkban a venezuelai tervező legújabb, könnyed, romantikus kollekcióit mutatjuk meg Nektek.