Menyasszonyi ruha - Reem Acra 2014-15 kollekciói

Reem Acra kollekcióiból egyfajta királyi luxus sugárzik, menyasszonyi ruháiban a modern esztétikát és a kifogástalan eleganciát ötvözi. Gyönyörű hímzések és egy csipetnyi csillogás - ilyen ruhákban Igazi Nőnek érezheted Magad!

Reem Acra 1997-ben robbant be a divatszakmába azáltal, hogy bemutatta első menyasszonyi ruha kollekcióját, amivel szinte azonnal sikert aratott. 6 évvel később Acra létrehozta saját ready-to-wear kollekcióját is, amely hasonlóan esküvői ruháihoz az aprólékos díszítésekről, a gazdag színekről, buja szövetekről és játékos mintákról vált híressé. 2003-ban New Yorkban a Madison Avenue-n nyitotta meg saját butikját.

A Reem Acra márka szép lassan nemzetközi szinten is elismertté vált, és olyan hírességek vonulnak végig Acra ruhában a vörös szőnyegen, mint például Eva Longoria, Angelina Jolie, Halle Berry és több királyi családot is öltöztet a világ minden tájáról. Munkái szinte bárhol rendelkezésre állnak minden menyasszonynak: Egyiptomban, Hong Kongban, Szingapúrban, Japában, Koreában, Kuvaitban, Isztambulban és Szaúd-Arábiában is találhatóak üzletei. Acra kollekcióit a világ 150 legexkluzívabb kiskereskedő között tartják számon.

Reem Acra veleszületett stílusának és divat iránti szeretetének köszönhetően alkotásaiért olyan nők rajonganak, akik szeretik a csillogást és a kifinomultságot, akik különlegesnek szeretnék érezni magukat életük egyik legfontosabb napján. A gazdag színek és a tökéletes, kézzel készített, aprólékos díszítések, illetve a hagyományos, a klasszikus és a modern elemek kompozíciójából kreatív, érzéki ruhacsodák születnek.

Reem Acra 2014 Tavaszi kollekció

A 2014 tavaszi kollekció az eddigiektől eltérően egyrészt vagányabb, "nőcisebb" vonalat képvisel, másrészről több 20-as éveket idéző ruhakölteményt is láthatunk, melyekről mind vonalvezetés, mind pedig a kiegészítők tekintetében, a Nagy Gatsby című film stílusa köszön vissza.

A kollekció bemutatóját itt nézheted meg:

Reem Acra tudja, mire vágynak a Nők, minden egyes darab célja, - legyen az sellő, A vonalú, egyenes vagy hercegnős fazonú - hogy a parázsló érzékiséget hangsúlyozza. A kollekció darabjai tulajdonképpen 2 irányvonal szerint készültek: vannak romantikus, tüllszoknyás, néhány vintage stílusba hajló, kifinomult modell és ott vannak a modernebb, rövidebb illetve a test vonalát követő, szexisebb menyasszonyi ruhák.

Tipp: Légy bátor, és válassz egy csupa csipke felsőrészű darabot, amelyen mintha átsejlene a bőröd vagy egy különleges, nyitottabb hátú fazont, amiben igazán magabiztos, gyönyörű menyasszony lehetsz!

A vállmegoldások között találunk egyszerűbb, pántnélküli és csipkepántos darabokat, ám a legkülönlegesebbek a csillogó, csipkeborításos modellek, amelyek a mell vonalában érnek véget, esetleg felfutnak egészen a nyak vonaláig, de olyat is láthatunk, ami hátranyúlik a hátrészre is, vagy éppen ott folytatódik. Ezeket egészítik ki a lenyűgöző gyöngy- és kristályhímzések – meseszépek, elegánsak és kecsesek.

A kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni:

Reem Acra 2014 Őszi kollekció

Az őszi kollekció a kecses, nőies sziluettet állítja a főszerepbe, minden darab a karcsúságot, a lágy kecses domborulatokat hivatott hangsúlyozni. Drámai szabásvonalak, lezúduló szoknyák és nyakvonalak, minőségi, lágy esésű anyagokkal párosítva. A legjobb esküvői ruhák azoknak a menyasszonyoknak, akik szeretnének kitűnni, vagy igazi romantikusok, akik imádják a csillogást és a hercegnős formákat.

Nézd meg a kollekció bemutatójáról készült videót!

Ezt a kollekciót is két csoportba sorolnám: vannak egyenes vonalvezetésű, test vonalát követő ruhák, melyeket a legtöbb esetben csupa csipkéből vagy puha sifonból álmodtak meg, és láthatunk báli ruha fazonú, tüllel és organzával kombinált modelleket is.

Tipp: A nagyszoknyás, fodros, hercegnős darabok a magasabb hölgyeknek a legideálisabb, hiszen az alacsony termetet könnyen "összenyomhatja" a hatalmas tüllszoknya.

Mély V kivágású, csónaknyakú, szív alakban dekoltált, pántnélküli, rövid ujjú és ejtett vállú, csipkés fazonok... Válassz visszafogottabbat vagy merészebbet, egy biztos - mindegyik változat elegáns és nőies. A tervezőnő számos bolerót, fátyolt, hajpántot és fejdíszt is bemutatott a kollekció kiegészítőiként, melyekkel tökéletessé varázsolhatod szettedet.

Tipp: Ha a vállad szélesebb, mint a csípőd, akkor egy zártabb fazonnal optikailag keskenyebbé tudod tenni.

Az őszi kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

Reem Acra 2015 Tavaszi kollekció

A legújabb kollekció csupa olyan nemes anyaggal büszkélkedhet, mint a sztreccs szatén, francia csipke vagy a selyem sifon. Gyönyörű formák, bájos fátylak és luxushatású csipkerátétek, - borítások, kristály- és gyöngyhímzések. Ezekben a ruhákban minden menyasszony hercegnőnek érezheti magát a Nagy Napon!

A kollekció bemutatóját itt tudod megnézni:

A 2015 tavaszi kollekcióban szinte csak test vonalát követő fazonokat, lágyan leomló szoknyákat látni, csupán néhány sellő fazonnal és egy hercegnős darabbal találkozhatunk. Elegáns modellek, amelyek kiemelik a karcsúságot és kihangsúlyozzák a hölgyek természetes szépségét.

Tipp: A homokóra alkatú hölgyek bátran viselhetnek sellő fazont, hiszen az a nőies domborulatokat csodásan kiemeli.

Vállmegoldásokat tekintve szélesebb a választék, mint a fazonokból: szolíd csipkeborítások, klasszikus pántnélküliek és szív alakban dekoltáltak, merészebb V kivágásúak és elegáns, rövid ujjúak.

A galériakép linkjére kattintva nézd meg a legújabb kollekció többi darabját is!


Soron következő anyagunkban a Verise Bridal legújabb, romantikus kollekcióit fogjuk bemutatni.