Menyasszonyi ruha - Verise Bridal 2014-15 kollekciói

Bájos fodrok, visszafogott, nőies elegancia, szexi míder és csipke - ez jellemzi a Verise Bridal legfrissebb modelljeit, melyeknek egyetlen romantikus menyasszony sem tud ellenállni. Nézd meg Te is ezeket a lenyűgöző kollekciókat!

A londoni Verise Bridal márka kollekciói egytől egyig egyedülállóak, sokszínűek és időtlenül elegánsak. A felhasznált anyagok kiváló minőségének és a csillogó, Swarovski kristályoknak köszönhetően a romantikus, nőies stílust kedvelő hölgyek kedvencei ezek a menyasszonyi ruhák. A finom csipkékből, tüllből, fényűző selymekből és szaténból készült csodák csak arra várnak, hogy a Nagy Napon feledhetetlenné varázsolják a menyasszonyok megjelenését.

A Vienna Cotte márka is a Verise Bridal csoport tagja, mely ugyanazt a minőséget kínálja romantikusabb és egy kicsit modernebb formában. A karcsú, nőies idomokat míder emeli ki, az aprólékos gyöngyhímzések, csipkeborítások és - rátétek pedig kihangsúlyozzák az arák szépségét.

Verise Bridal 2014-es kollekció

Nőies, kifinomult formák, romantikus kristály- és gyöngydíszítések, kifogástalan szabás, alakformálás felsőfokon - tökéletes választás, ha Te is gyönyörű és magabiztos Nő szeretnél lenni életed egyik legfontosabb napján.

A szív és V alakban dekoltált darabok mellett találkozhatunk egyszerű spagetti és szexi csipke pántos, vállnélküli, nyakbakötős, illetve csipkeborításos modellekkel is.

Tipp: A pántnélküli fazon a magas, természetesen vékony hölgyeknek a legelőnyösebb.

A vállmegoldások mellett fazonok tekintetében is széles a választék: hercegnős ruhák tengernyi fodorral, tüllel kombinált A vonalú, lágyan leomló egyenes és elegáns sellő fazonokat láthatunk az idei gyűjteményben.

Tipp: A magasabb hölgyeknek a báli ruha fazon a legideálisabb választás, míg az alacsony, vékony testalkatú arák bátran választhatnak akár egyenes, testre simuló darabot is.

A kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

Vienna Cotta 2014-es kollekció

Friss, kecses, nőies kollekció, ahol bárki megtalálhatja álmai ruháját. Ebben a gyűjteményben lágyan leomló fazonok zöld, piros és krémszínben, ékszerhatású övdíszek, csillogó gyöngyhímzések és érzéki csipkeborítások várják a romantika szerelmeseit.

Az A vonalú és testhez álló darabok a klasszikus elegancia kedvelőinek, illetve nőies sellő és tüllszoknyás báli ruha fazonok a romantikus lelkületű aráknak.

Tipp: A sellőszabású ruhák csodásan kiemelik a nőies idomokat, ezért ha igazán érzéki menyasszony szeretnél lenni, válassz ilyet!

Vállmegoldások szempontjából szintén széles a lehetőségek köre: nyakba kötőseket láthatunk csipkeborítással párosítva, pántnélkülieket csipkeboleróval, tüllből kialakított pántokat, illetve modern szív és V alakú dekoltázsokat.

Tipp: A V alakban dekoltált darabok optikailag keskenyítik a felsőtestet, így ha a vállad szélesebb, mint a csípőd, akkor jó választás lehet egy ilyen modell.

Ha kíváncsi vagy a Vienna Cotte kollekció többi modelljére is, kattints a galériakép linkjére!

Verise Bridal 2015-ös kollekció

Hűha... Ez aztán a kreativitás: modern nőies fazonok lágyan leomló uszállyal vagy áttetsző tüllel bolondítva, mesés ruhák Marilyn Monroe stílusban, fodros és redőzött hercegnős darabok. A Verise Bridal legújabb kollekciójában csupa szépséges darabot láthatunk, rafinált, szexi megoldásokkal fűszerezve.

Az idei kollekcióhoz képest sokkal gazdagabb díszítéseket láthatunk, szinte minden felsőrészen sziporkázó kristályok, gyöngyök csillognak és találkozhatunk fantasztikus, ezüstös kristályhímzéssel ékített csipkeborításokkal is.

Választhatunk rövid vagy hosszú, sellő vagy báli ruha fazont, egyenes szabású vagy A vonalú darabot - a 2015-ös kollekció darabjai egytől-egyig különlegesek és egyediek.

Tipp: Ha végképp nem tudsz dönteni, válassz egy A vonalú modellt, hiszen az szinte minden alkaton tökéletesen mutat!

Váll- és hátmegoldások terén szintén nagy a választék: modern szív és V alakban dekoltáltakat, aszimmetrikus darabokat, hosszú vagy rövid csipke ujjakat és borításokat, illetve bolerókat és szépen kidolgozott hátmegoldásokat láthatunk.

A legújabb kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva nézheted meg!

Soron következő anyagunkban a világhírű brit tervezőnő, Stephenie Allin exkluzív, varázslatos kollekcióit mutatjuk meg Nektek!