Tökéletes esküvői smink - Extravagáns sminkek és maszkok stílus esküvőkhöz

A klasszikus esküvői sminkek helyett szeretnél valami extravagánsabbat kipróbálni? Lágy pasztellszínek helyett erősebb árnyalatokat szeretnél? Megmutatjuk, hogyan lehet extrém, ám ízléses sminked az esküvőn! Már csak az a kérdés, mennyire vagy merész...

A Halloweenről és a farsangról szinte mindenkinek ugyanazok jutnak eszébe: zene, mulatság, vicces maskarák és titokzatos álarcok... Miért ne lehetne ilyen varázslatos hangulatú életed Nagy Napja is?

A tökéletes esküvői smink terén szinte már mindenről szó esett, ám azoknak is van megoldás, akik a merészebb sminkek szerelmesei és bátran bevállalnának egy színesebb menyasszonyi sminket vagy akár egy karneválos témájú esküvőt is. Ennek bemutatásában pedig a Szabó Imre Szalonok sminkmesterei segítettek nekünk.

 

 

Az ősz remek lehetőséget rejt magában, ha szeretnénk valami igazán extrémet, hiszen mi lehetne extravagánsabb, mint egy Halloween témájú esküvő? Ezt a stílust meg lehet jeleníteni csajosan, de akár merészebben is. A nőiesebb vonal természetesen jobban tud érvényesülni az esküvők világában, ebben az esetben csak egy erősebb smink szükséges, melyben a burgundi, vagy a vörös dominál.

 

 

Az igazán elvont élményre vágyó menyasszonyok szabadon engedhetik a képzeletüket, és a vérszínű száj és a feketével erősen hangsúlyozott szemek kombinációjától az egészen világos színekben is gondolkodhatnak.

 

 

Mit szólnál egy Vámpírok inspirálta lakodalomhoz? Ötletek és tippek, hogy olyan varázslatos esküvőd legyen, mint Belláéknak…

 

 

Álarcok, maszkok az esküvőn? Lehetséges, ha télen farsang vagy nyáron karnevál témában kezdünk szervezkedni. A karnevál nőiesebb, elegánsabb megjelenést enged meg a menyasszonynak, míg a farsangi ismét elmehet az ijesztő és az extrém vonal felé.

 

 

A karnevál esetében fantasztikus extrém színes sminkeket lehet készíteni, míg a farsang esetében inkább drámaibb, sötétebb sminket kell elképzelni. Mindkét tematikus esküvő esetében maszkok és álarcok is viselhetőek, melyek a jegyespár ízlésén és igényén múlnak, illetve hogy mit vállalnak be. A téli farsangi hangulat is lehet elegáns és antik jellegű klasszikus, ahol ismét jó lehet egy vintage stílusú smink erősebb változata.

 

Írta: Dézsi Krisztina

Képek forrása: pinterest.com