Menyasszonyi ruha - Stephanie Allin 2014-15 kollekciói

Klasszikus formák modern csavarral, kristály- és gyöngydíszítések, fantasztikus csipkék, szexi vállmegoldások - ezek jellemzik Stephanie Allin legfrissebb kollekcióját, az Always and forever-t. Nézd meg Te is ezeket a lenyűgöző darabokat!

Stephanie Allin Nagy-Britannia egyik legismertebb esküvői divattervezője és trendteremtője, aki nem fél kísérletezni a formákkal, stílusokkal és színekkel. Stephanie a ruhák készítésének teljes folyamatát figyelemmel kíséri, illetve egyedi rendelések esetén sok időt tölt a menyasszonyokkal, ami lehetővé teszi azt, hogy 100%-osan megvalósítsa álmaikat. A tervezőnő csakis a legkiválóbb anyagokkal dolgozik, az alakformáló fűzők, a kifogástalan szabás és modern nőiesség kihangsúlyozásának elkötelezettje.

A Stephanie Allin márka több mint 20 évvel ezelőtt született, és ma már 40-nél is több nagykereskedőnek szállít világszerte, valamint a tervező már 2 másik üzlet büszke tulajdonosa is. A székhelye egy festői tengerparti faluban Mumbles-ban található, ez Stephanie eredeti butikja, műhelye és otthona. Miután a két fia egyetemre ment, a tevezőnő megnyitotta saját londoni központi butikját. Stephanie most megosztja idejét London és Mumbles között, és bár állandóan úton van, boldog, amikor újabb és újabb menyasszonyok találnak rá álmaik ruhájára, az ő kollekciói által.

Look of love London 2014 Collection

A 2014-es kollekciót az 1920-as évek fényűző Londonja ihlette, a nőies eleganciát a csillogó ékszerdíszítések hangsúlyozzák, a luxus anyagok, a fűzők és a nagyszerű szabás pedig a karcsú sziluettet és a kényelmes viseletet biztosítják.

Nem csak a díszítések, hanem a fazonok is a vörös szőnyeg pompás és lenyűgöző hangulatát idézik: nőies A vonalú és sellőszabásúakkal, hercegnős darabokkal, illetve néhány egyenes, testre simuló modellel találkozhatunk.

Tipp: Az A vonalú darabok szinte minden alkaton tökéletesen állnak, ezért ha nem szeretsz kísérletezgetni, egy ilyen darabbal tuti nem fogsz mellé.

A Look of love London kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

Szögletes, V és szív alakú dekoltázsok, csipkeborítások, csónaknyakú, pántos és pántnélküli darabok csodás hátmegoldásokkal, gyöngyhímzéssel, organzából készület masnikkal, illetve övszerű díszítéssel kombinálva.

Tipp: A zártabb fazonú, szögletes nyakkivágás optikailag keskenyíti a felsőtestet, ezért tökéletes választás azoknak a hölgyeknek akiknek a válla szélesebb, mint a csípője.

Nézd meg Te is a kollekció a bemutatóját!

Always and forever 2015 Collection

A "Most és mindörökké" kollekciót - ahogyan a neve is sugallja - az időtlen tökéletesség, a nőiesség és a boldogság ihlette. Ebben a gyűjteményben a romantika kulcsszerepet játszik: bő szoknyák és testre simuló felsőrészek, puha, luxus taft és sifon, nőies, sejtelmes csipkeborításokkal.

A szabások légiesen könnyedek, a fazonok időtlenül elegánsak és sokszínűek: láthatunk lágyan a test vonalát követő, egyenes és sellő fazonokat, modern térd alá érő, "tea lenght" szabásokat, illetve klasszikus A vonalú darabokat.

Tipp: Ha természetes környezetben, például tengerparton képzeled el álmaid esküvőjét, ebben a kollekcióban biztosan megtalálod a tökéletes ruhát.

Varázslatos felsőrészekkel találkozhatunk, amelyeket modern, rafinált hátmegoldásokkal álmodott meg a tervezőnő; a kivágások, az izgalmas virágrátétek, csipkék és aprócska gombok pedig a romantikus vonalat erősítik.

Tipp: A hátul nyitott fazonok az egész megjelenésedet sikkessé és nőiessé varázsolhatják, főleg, ha egyenes, testre simuló szabással párosul.

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg az Always and forever kollekció többi darabját is!


Soron következő anyagunkban Rami Salamoun kollekcióit mutatjuk meg Nektek, amelyekben a modernitás és a klasszikus luxus csillogása ötvöződik.