Menyasszonyi ruha - Rami Salamoun 2014-15 kollekciói

A divatvilág egyik legfiatalabb tervezője, aki kreativitása, illetve stílus- és szépérzéke révén küzdötte fel magát a világ leghíresebb tervezői közé. Kíváncsi vagy legfrissebb, lélegzetelállítóan nőies kollekcióira?

A libanoni tervező, Rami Salamoun még csak 20 éves volt, amikor berobbant a divatiparba az Intercontinental Fashion Show-n, a sajtó és a közönség az első pillanattól imádta eredeti, rafinált és elegáns kollekcióit. Lenyűgöző érzékkel valósítja meg a nők álmát: a középpontba a ragyogó, magabiztos nőiességet állítja, melyet a luxus anyagok, a csillogó részletek és a bonyolult szabásvonalak csak még jobban kihangsúlyoznak.

Hatalmas erőfeszítéssel és kemény munkával elérte, hogy a legkiemelkedőbb arab, illetve libanoni tervezők között tartsák számon. Haute Couture kollekcióit, amelyek a keleti és nyugati design-t egyesítik - egyszerre modernek és klasszikusak - világszerte ismerik.

Rami Salamoun a nőies idomok kiemelésének és a csábító, csillogó részletek kombinálásának nagymestere. Fantasztikus kreációi által új értelmet nyer az elegáns kifejezés: klasszikus formák, színek és fényűző anyagok harmonikus kompozíciója, megspékelve izgalmas vágásokkal és áttetsző betoldásokkal. A végeredmény: merész és szexi, az ízlésesség határain belül.

Tipp: Ezek a darabok tökéletesen illenek egy hollywoodi, elegáns hangulatú esküvőre is, mint koszorúslány, illetve örömanya ruha sőt, akár még modern menyecske ruhának is nagyszerűek.

Nézd meg Rami Salamoun 2014-es Haute Coluture modelljeit!

A csodás tüll és csipke párosításával romantikus darabok, míg a sifon, a selyem és a szatén ötvözéséből klasszikusan elegáns, fényűző modellek születnek.

Tipp: A Haute Couture kollekciókban gyönyörű krémszínű, arany és világoskék ruhákat is láthatunk, amelyek akár egy varázslatos, elegáns esküvőre menyasszonyi ruhának is ideálisak.

A 2015-ös év nagy trendje lesz a hosszú, csipkeujjú menyasszonyi és alkalmi ruha, ami a klasszikus stílust, a háromnegyedes ujjhossz pedig a modernebb, fiatalosabb irányvonalat képviseli. Mindkettő megtalálható a Rami Salamoun Haute Couture kollekcióiban, legtöbbször csillogó, hangsúlyos díszítéssel párosítva.

Az egyszerűbb fazonokat - mint a sellő, az A vonalú és az egyenes szabások - csodás kristály- és apró gyöngyhímzések teszik izgalmassá és különlegessé, ám találkozhatunk olyannal is, hogy a ruha anyagja önmagában fantasztikus és egyedi, ezért már nincs is szükség más díszítésre.

Tipp: A homokóra alkatú hölgyeknek a sellő fazon a legideálisabb, míg az A vonalú ruhák szinte minden alkaton tökéletesen mutatnak. Ha bizonytalan vagy az alkatodat illetően olvasd el erre vonatkozó cikkünket is!

A menyasszonyi haute couture kollekciókat is hasonlóan kreatív és látványos megoldások tesznek különlegessé: a minőségi anyagok a fehér és a krémszín különböző árnyalataiban pompáznak, illetve rengeteg ezüstös, ékszerhatású, csillogó kövek szikráznak rajtuk.

Tipp: Ha igazán tündöklő, mégsem kihívó menyasszonyi ruhát szeretnél, válassz egy sellő fazonú Rami Salamoun darabot, amely szépen kiemeli a nőies idomokat, miközben a pazar részletek királynői megjelentést kölcsönöznek Neked.

Nézegess gyönyörű menyasszonyi ruhákat Rami Salamountól!

Hátmegoldások tekintetében is ugyanez az extravangacia és merészség jellemzi a gyűjteményeket: részben vagy teljesen nyitott, csipkével és különböző motívumokkal kombinálták a letisztult vagy rafináltabb szabásokat.

Tipp: A hátul merészebben kivágott, illetve bonyolult hátmegoldások egyre divatosabbak, sőt 2015-ben is nagyon trendi lesz. Válassz egy igazán romantikus, csipkeborításos modellt vagy egy különleges, szexi kivágott darabot - mindkét esetben garantált a magabiztos, lenyűgöző megjelenés!

A vállmegoldásokra a jól ismert mondás 100%-ban igaz: "Egyszerű, de nagyszerű". Csónaknyakúak, szív alakban kivágottak, csipkés hosszú ujjak, illetve kreatív nyakvonalak, átlátszó tüllborítások és merész v alakú, mély dekoltázsok jellemzik a libanoni tervező ruhacsodáit.

Tipp: A tüllborítás, különösen csillogó és hímzéses változatban szintén nagyon trendi. Ha a vállad szélesebb, mint a csípőd akkor számodra zártabb fazon az ideális, ha pedig homokóra vagy alma alkatod van akkor hozzád a V nyakkivágás illik leginkább.

Soron következő anyagukban Zuhair Murad legfrissebb menyasszonyi ruha kollekcióit láthatjátok, amelyek hasonlóan fényűzőek és meseszépek.