Menyasszonyi ruha - Stella York 2014-15 kollekciói

Minden romantikus, nőies stílust kedvelő menyasszony álmai ezek a fantasztikus, elegáns darabok, hiszen megtestesítik mindazt, amire a nők vágynak: elbűvölő, szexi és extravagáns. Nézd meg Te is a legfrissebb kollekciókat!

Változatos, minőségi, innovatív és elbűvölően nőies - ez jellemzi az ausztráliai Essense Esküvői Divatházat, amelynek egyik legkelendőbb és legkiemelkedőbb márkája a Stella York. Drámai elegancia, kifinomultság és egy csipetnyi csillogás a Nagy Napon.

Minden kollekció lenyűgöző részletességgel készül, amely kivételes illeszkedéssel párosul, ennek köszönhetően menyasszonyi ruhád egész nap kényelmes marad anélkül, hogy lecsúszna vagy elmozdulna. A nőies báj kihangsúlyozásáról az aprólékos, finom gyöngyhímzések, a minőségi csipkék, és a varázslatos szövetek gondoskodnak.

Függetlenül attól, hogy puha organzából, siffonból, romantikus szaténból vagy taftból készült, minden modell egyedi, és páratlanul elegáns; egy Stella York ruhában minden ara garantáltan a figyelem középpontjába kerül!

Stella York 2014 Őszi kollekció

Stella York minden évben lélegzetelállító modellekkel lep meg minket, és ez idén sincs másképp. Fantasztikus nőies, elegáns szabásvonalak, elbűvölő gyöngyökkel és bonyolult csipkedíszítésekkel kombinálva, friss, modern csavarral; nem csak romantikus menyasszonyoknak!

A teljes Őszi kollekciót a galériakép linkjére kattintva nézheted meg.

Láthatunk egyszerűbb, A vonalú darabokat, ahol a fűző nem csak a karcsúsítás, hanem a díszítés funkcióját is betölti, rafinált és végtelenül nőies sellő fazonokat, illetve hercegnős menyasszonyi ruhákat. Az utóbbiak nagy részét gyönyörű tüllszoknyákkal álmodták meg a tervezők, ám vannak szaténból készült csodák is, amelyek az időtlen, stílusos nőiességet képviselik.

Tipp: A sellő fazonú darabok a homokóra alkatú hölgyeknek a legideálisabbak, hiszen tökéletesen kiemelik a lágy, nőies domborulatokat.

A változatos hát- és vállmegoldások lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a számára legelőnyösebbet: elegáns szív alakú dekoltázsok, empire szabáshoz hasonló díszítéssel, egyszerűbb, csipkével kombinált kerek és csónak kivágású darabok, illetve merészebb V alakban dekoltáltak.

Tipp: Ha egy egyszerű, mégis nőies darabot szeretnél viselni a Nagy Napon, válassz egy szexi, hátul merészebben kivágott vagy csipkeborításos darabot!

Stella York 2015 Tavaszi kollekció

Ez az a fajta kollekció, amelynek láttán szinte minden nő elalél... Lenyűgöző anyagok, drámai elegancia, látványos ékszerhatású díszítésekkel párosítva. Mintha gyerekkori álmaink menyasszonyi ruháit látnánk, még nőiesebb, még kápráztatóbb kiadásban!

Kattints a galériakép linkjére, és nézd meg a kollekció többi lélegzetelállító modelljét is!

Az elegáns sellő fazonok, ultranőies hercegnős és A vonalú darabok mellett most újdonságként hatnak a lágyan földre omló, egyenes fazonú modellek, melyek időtlen kifinomultságával sokakat levesz a lábáról.

Tipp: A tüllszoknyás, báli ruha fazonok a magasabb, vékony hölgyeknek a legelőnyösebb, hiszen az alacsonyabb termetet optikailag "összenyomhatja" a volument adó tengernyi tüllanyag.

Gyönyörű, aprólékos gyöngydíszítések és mesés hímzések mellett a meleg bézs, krém és halványrózsaszín árnyalatok teszik igazán különlegessé ezt a kollekciót. Az extravagáns, modern stílusú arák nagy kedvence, az ombre menyasszonyi ruhák jövőre is nagyon divatosak lesznek. Válassz Te is egy ilyen egyszerű, mégis elbűvölő darabot!

Váll- és hát megoldások tekintetében ugyanolyan széles a választék itt is, mint a 2014-es kollekcióban, csupán a hátkivágások száma és bonyolultsága változott. A 2015-ös gyűjteményben még több csipkés és szinte teljesen nyitott hatú, hímzéses pántokkal ellátott modelleket láthatunk.

Soron következő anyagunkban Alvina Valenta érzéki és kifinomult, ám hűvösen elegáns menyasszonyi ruha kollekcióit mutatjuk meg Nektek!