Menyasszonyi ruha - Alvina Valenta 2014 kollekció

Alvina Valenta legújabb kollekciója szinte minden modern, nőies stílust kedvelő ara kedvence lesz idén ősszel - fantasztikus kristálydíszítések, bonyolult francia csipkék és lágyan leomló, könnyed szoknyák... Nézd meg Te is ezeket a csodás darabokat!

Az Alvina Valenta márka az egyik legnagyobb, nemzetközileg elismert JLM Couture divatház egyik tagja. A JLM Divatház rész vesz mind a gyártás, mind a tervezés és a forgalmazás folyamatában. Az Alvina ruhákért nők százai rajonganak, hiszen csak a legkiválóbb minőségű anyagokból és a legmodernebb technológiával készülnek, elegáns, ultranőies stílusban.

Nem csak a menyasszonyokra gondoltak a tervezők, minden évben a legújabb trendekhez igazodva és a megszokott luxus elegáns stílusban, koszorúslány és alkalmi ruha kollekciót is bemutat az Alvina Valenta.

Alvina Valenta menyasszonyi ruhák

Minden kollekció magában hordoz egyfajta kifinomult érzékiséget és hűvös, modern nőiességet - talán ennek a kettősségnek köszönhető, hogy minden menyasszony tündöklő szépségét tökéletesen kiemelik ezek a ruhák.

Minőség és ragyogás, klasszikus és modern, laza elegancia - ezek jellemeznek minden modellt, a változatos vállmegoldásoknak és a többféle formának köszönhetően pedig minden hölgy megtalálhatja a hozzá leginkább passzoló darabot.

Nézd meg Te is a 2014 Tavaszi kollekció bemutatóját:

Alvina Valenta 2014 Őszi kollekció

Klasszikus szabásvonalak, néha drámai megoldásokkal fűszerezve, luxus selymek és francia csipkék, lélegzetelállító részletességgel kidolgozott, bonyolult hímzések, ékszerhatású kristályokkal ékítetett felsőrészek. Mi mást mondhatnánk? Bravó, Alvina!

A teljes Őszi kollekciót a galériakép linkjére kattintva nézheted meg!

Az őszi gyűjteményben A vonalú és sellő fazonú ruhákat láthatunk, organza fodrokkal díszítve vagy épp csupa csipkéből, melyek között vannak egyszerűbbek és romantikusabbak, elegánsak és szexik.

Tipp: A sellő fazon tökéletesen mutat a karcsú, homokóra alkaton, illetve ha szeretnéd kiemelni nőies idomaidat, bátran válassz egy ilyen ruhát!

Szív és V alakban dekoltált, illetve csodás háromnegyedes, csipkeujjú darabokat is találunk ebben a kollekcióban. Romantikus, vagy inkább sikkesen nőies - Te döntöd el!

Tipp: A V alakú dekoltázs optikailag keskenyíti a felsőtestet, ezért ha szélesebb a vállad, mint a csípőd, akkor számodra ez a legelőnyösebb választás.

A nyitott hátú, testre simuló modellek nem csak divatosak, hanem csábítóak és extranőiesek is. Válassz egy ilyen darabot, és kápráztasd el életed párját a Nagy Napon.

Soron következő anyagunkban Emé di Emé varázslatos, egyedi menyasszonyi ruháit fogjuk bemutatni!