Alvina Valenta koszorúslányruha kollekció, az elragadó és nőies kifinomultság jegyében

Gyönyörű színek, letisztult vonalak és kreatív, modern megoldások, időtlen, könnyed eleganciával fűszerezve. A klasszikus, nőies stílust kedveled, ám követed az aktuális trendeket is? Az Alvina koszorúslány ruhái mindkét szempontnak megfelelnek!

A JLM Couture Divatház egyik tagja, és a nemzetközileg is elismert Alvina Valenta márka minden tavasszal és ősszel nem csak csodás menyasszonyi ruha kollekcióval, hanem fantasztikus koszorúslány és alkalmi ruhacsodákkal is meglep minket. A modern technológia, a legjobb minőségű anyagok és az aprólékosan kidolgozott kristálydíszítések gondoskodnak arról, hogy a koszorúslányoknak számára is emlékezetes és tökéletes legyen az esküvő napja!

Nézd meg Te is az Alvina Valenta 2014 Tavaszi Menyasszonyi és koszorúslány ruha kollekció bemutatóját!


Jessica Williams, az Alvina Valenta koszorúslányruha kollekcióinak tervezője, nagy figyelmet fektet a részletekre, miközben tökéletes egyensúlyt teremt a könnyed elegancia és a klasszikus, időtlen nőiesség között. Ahogyan a menyasszonyi gyűjtemények, úgy ezek a darabok is a friss, modern kifinomultságot képviselik, a stílusuk egyszerre letisztult és szexi.
 

Alvina Valenta 2014 Őszi Koszorúslányruha kollekció

Az Alvina Valenta koszorúslányai nőiesek, színesek, egyszerre játékosak és kifinomultak. Minden darab olyan finom anyagokból készült, mint például a Chantilly csipke, a siffon, a puha kasmír vagy a tüll. Nézd meg Te is ezeket a lenyűgöző modelleket!

A kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!


Rövid és sellő fazonokkal, enyhén A vonalú és egyenes szabású modellekkel találkozhatunk ebben a kollekcióban. A ráncok és húzások, illetve a finom tüllborítások szépen kiemelik a karcsú alakot, illetve tökéletesen elfednek néhány plusz kilót, így Te is igazán magabiztos lehetsz az esküvőn!

Tipp: A modern, rövid fazon nagyszerű választás lehet, ha szeretnéd megmutatni formás lábaidat, beltéri esküvőn pedig akár télen is bátran viselheted!
 


Az üde mentazöld és világoskék, csillogó részletekkel kombinálva fantasztikusan kiemelik a koszorúslányok természetes szépségét, míg a sötétebb színek az egzotikus kisugárzást erősítik.

Tipp: A fekete szín szépen kiemeli a barna bőrt, míg a fehér és a szürke a kék szemeket hangsúlyozzák.
 


A tervezőnő kreativitása visszatükröződik a változatos vállmegoldásokban: szív és V alakban dekoltált, nyakbakötős, csipkeborításos, aszimmetrikus darabokat láthatunk.

Tipp: A pánt nélküli fazonok a magasabb, vékony hölgyeknek a legideálisabb, míg az alacsonyabbaknak például az aszimmetrikus darabok kifejezetten előnyösek lehetnek.
 

Még több koszorúslányruha inspirációért kattints a galériakép linkjére!

 

 

Képek forrása: www.jlmcouture.com/Alvina-Valenta