Menyasszonyi ruha - Emé di Emé 2014-15 kollekciói

Az Emé di Emé a fiatal, álmodozó, romantikus menyasszonyok kollekciója: fantasztikus, kézzel hímzett virágmotívumok, különleges anyagok, merész és időtlenül elegáns stílus jellemzi a legfrissebb modelleket. Te is kíváncsi vagy a legújabb kollekcióra?

Az Emé di Emé, olasz menyasszonyi divatmárka története több mint 40 évre nyúlik vissza, nemzetközi szintre való emelkedése, pedig a 80-as években kezdődött. Mind szakmai téren, mind a menyasszonyok vágyai tekintetében a tökéletességre törekednek. Folyamatos tanulmányokat végeznek, hogy lépést tartsanak a technológiai fejlődéssel és a mindig megújuló trendekkel. Számukra tényleg a menyasszony az első, az odaadásuknak, elkötelezettségüknek és utánozhatatlan, egyedi stílusuknak köszönhetően már a világ minden táján vannak partnereik és ügyfeleik.

Az Emé di Emé menyasszonyi ruhák a legszebb, romantikus képzeteket is felülmúlják: hosszú, terjedelmes szoknyák, vidám, kézzel hímzett stilizált rózsák és más virágmotívumok, fodros fűzők, néha merész dekoltázsok, illetve a különleges színhasználat - piros, kék, türkiz, ezüst vagy épp arany - teszi igazán egyedivé a modelleket.

Emé di Emé 2014-es kollekció

Ebben a kollekcióban a klasszikus szépség és a modern nőiesség ötvöződik, a romantikus színek és minták játékos, friss hangulatot varázsolnak a ruháknak. Ideális választás egy elegáns, őszi esküvőre és mindenkinek, aki kedveli a romantikus, nőies stílust.

Ha kíváncsi vagy a kollekció többi darabjára is, kattints a galériakép linkjére!

Klasszikus A vonalú és hercegnős fazonokat láthatunk ebben a gyűjteményben, amelyeket divatos tüllfodrokkal, virágokkal, rafinált megoldásokkal kombináltak. A kollekcióban helyet kapott egy izgalmas, aszimmetrikus szabású, elől rövid, hátul hosszú modell is, ami 2015-ben is nagyon trendi lesz.

Tipp: Ha végképp nem tudsz dönteni, válassz egy A vonalú darabot, hiszen az sosem megy ki a divatból és szinte minden alkaton gyönyörűen mutat.

Láthatunk pánt nélküli felsőrészeket, melyeket finom, áttetsző anyagból készült boleróval vagy virágos szegéllyel párosítottak. Találkozhatunk egyszerűbb és kristályokkal ékített szív alakban dekoltált darabokkal is, amelyek a letisztultabb, romantikus vonalat képviselik.

Emé di Emé 2015-ös kollekció

Virágok, gyöngyök, csipkék, strasszok, aprólékos kidolgozás, csodás sziluettek egy csipetnyi vintage beütéssel és a legfinomabb anyagok - a legújabb Emé di Emé ruhák minden részletükben elbűvölőek. Azoknak a hölgyeknek ajánljuk őket, akik az esküvőjükön is meg szeretnék mutatni érzéki, nőies oldalukat!

Kattints a galériakép linkjére, és nézd meg a teljes 2015-ös kollekciót!

Különleges, enyhén áttetsző, illetve mintás anyagokat és érdekes, rafinált szabásokat láthatunk: hosszabb és rövidebb, egyenes szabású, A vonalú és módosított A vonalú, lágy sellő fazonú és aszimmetrikus, fodros darabok. A rengeteg lendületes motívum, karcsúsított derékrész és a fátyolszerű szoknya romantikus harmóniában olvad össze - könnyen a szívünkbe lopták magukat...

Tipp: A lágyan leomló, sellőszabású modellek szépen kiemelik a nőies idomokat, ezért leginkább a homokóra alkatú hölgyeknek a legelőnyösebb.

Egyszerű szív alakú, pántnélküli, áttört csipkés rövid és hosszú ujjú darabokkal, illetve látványos hátmegoldásokkal találkozhatunk a 2015-ös gyűjteményben. Láthatunk áttetsző csipkéset, aprócska gombokkal ékített és szinte teljesen kivágott hátú modelleket is.

Tipp: Ha szeretnél bájos, mégis csábítóan nőies benyomást kelteni, válassz egy csipkés hátú darabot... garantáltan Te leszel a nap fénypontja!

Végül, de nem utolsó sorban három, számomra lenyűgöző darabot kiemelnék, amelyek a 20-as évek időtlen eleganciáját idézik, Audrey Hepburn-höz hasonlóan vitathatatlanul nőiesek és a maguk egyszerűségében varázslatosak.

Következő anyagunkban a díjnyertes, skót esküvői divattervező Lindsay Fleming legújabb, látványos és igazán egyedi kollekcióit mutatjuk meg Nektek!