Ötletek leánykéréshez

Kreatív, különleges és nagyszabású ötletek

Kedves menyasszonyok és leendő menyasszonyok! Ez a cikk sajnos nem Nektek, hanem a leendő vőlegényeknek szól. Sorra vesszük az elmúlt évek legromantikusabb, legkülönlegesebb és legextrémebb leánykéréseit... mert bizony már nem elég apukától elkérni szívünk hölgyét!

Természetesen, mint mindig az életben, nagyon fontos a jó időzítés. Hiába szeretnél meglepetést szerezni kedvesednek a gyűrűvel, ha ő közben teljesen más dolgok miatt aggódik. Ilyen lehet a munkahelyen lévő ügyek, családi problémák, és még sorolhatnánk. Ha viszont minden összevág, és tényleg komolyan gondolod, vágj bele! Sok szerencsét kívánunk, és adunk néhány ötletet, ami másoknak is bejött, hiszen a válasz minden esetben igen volt.
 

 

Manapság nagy népszerűségnek örvendenek az úgy nevezett flashmob leánykérések, melynek lényege, hogy barátnőd mit sem sejtve sétál egy nagy téren vagy plázában, netán vonatállomáson anyukájával vagy a legjobb barátnőjével (aki természetesen be van avatva). Ekkor elindul a zene és a látszólagos utca emberei táncolni kezdenek a jól ismert Marry You című dalra, Bruno Mars-tól. Álmaid hölgye csak a zene végén érti meg, hogy Neki szól ez az egész mulatság, és mire feleszmél, már ott térdelsz előtte kezedben a gyűrűvel.

A videóban is szerencsével járt az úriember a flashmob leánykéréssel!


 

Egy másik variáció szintén a táncos leánykérésre az alábbi videó. Ebben a hölgyet egy autó platójára invitálják, egy hosszú utcán utaztatják végig, és közben a családtagok, barátok éneklik a már jól ismert számot. A lánynak persze gyorsan leesik a tantusz és lesz nagy öröm, amikor a vőlegény is betáncol a ,,képbe". Azért azzal minden esetben számolni kell, hogy minél többet tudnak a nagy tervtől, annál nagyobb az esélye annak, hogy valaki elszólja magát!
 


 

Ha már a családnál, a barátoknál és a zenénél járunk: szintén nagyon különleges lehet egy dal előadása, amit Te magad írsz szerelmednek. Gitáron vagy bármilyen hangszeren elő tudod adni. Legcélszerűbb egy családi eseményen, karácsonykor vagy születésnapon előrukkolni vele, mert akkor nem lesz gyanús, hogy mit keresel a hangszer körül, amikor mindenki ünnepel. Külön meglepetés lehet, ha a család sem tud róla… a lány édesapja azonban kivétel, hiszen tudjuk, az ő áldása nélkülözhetetlen.

Ez a tehetséges fiatalember dalban kérte meg kedvese kezét


 

Evezzünk különlegesebb vizekre, hiszen még mindig van extrémebb, egyedibb és kreatívabb ötlet a leánykérések tengerén. Sokan élnek a filmek és játékok világában, egyre népszerűbbek a számítógépes játékok a hölgyek körében is. A következő videóban a játékos hölgy a játék végén különleges jutalomban részesül. Minden elismerésünk a fiúnak, aki a játékot készítette. És hogy mit válaszolt a lány?

A filmvásznon a romantikus történetek vége mindig happy end. Miért ne lehetne Nektek is egy saját filmetek? Rengeteg munka, odafigyelés és szervezés szükséges, de Magyarországon is lehetséges már saját kis filmed levetítése. Hívj el mindenkit, aki számít, csak egy jó ötlet kell, és hagy forogjon!
 


 

Ha kedvesed netán sportol, nincs jobb, mint nagyközönség előtt megkérni a kezét. Bemondathatod a hangosbemondóba a nagy kérdést, megjelenhettek a kivetítőn, amit csak szeretnél. Ez a fiatalember táncos barátnőjét kérte meg egy kosárlabda mérkőzésen:
 


 

Hallottunk már olyat is, hogy a lányt a kedvenc színdarabja után, az állva tapsoló közönség előtt, kedvenc színészeinek gyűrűjében kérték meg. Volt, aki ennél sokkal messzebbre ment, és egy anti-gravitációs, mesterséges térben jegyezte el kedvesét. Ha adrenalin függők vagytok, kövesd annak a fiatalembernek a példáját, aki egy ejtőernyős ugrás után kérte meg barátnője kezét. Csak arra figyelj, hogy előbb landolj, és ne remegjen a lábad!
 


 

Annyi lehetőség vár Téged, kedves vőlegény! Gratulálunk, hogy elhatároztad magad. Az, hogy ötleteket keresel meg csak hab a tortán. Ha ajánlataink alapján kéred meg szíved hölgyét, garantáltan nagy élmény lesz mindkettőtöknek! Sok szerencsét kívánunk és várunk vissza Téged újdonsült menyasszonyoddal a Menyegzőlap követői közé!

Kép forrása: www.pinterest, www.youtube.com