Menyasszonyi ruha - Lindsay Fleming vintage kollekciói 2014-15

A Lindsay Fleming márka egyet jelent az egyedi vintage és retró hangulatú esküvői ruhákkal, melyek nem a divatra, hanem az egyéniségre épülnek. Mesés anyagok, nőies sziluettek, selyemvirágok és gyöngyök... Nézd meg Te is ezeket a csodás modelleket!

A skót házaspár, Grace és David Lindsay 1997 óta tervez menyasszonyi ruhákat, amelyek "kicsit mások", mint a többi, egyedi stílusuk és motívumaik miatt összetéveszthetetlenek. Csak a legfinomabb szövetekkel dolgoznak, az aprólékos díszítéseket mind kézzel készítik. Minden Nő egyedi kisugárzással bír - ezek a ruhák pontosan ezt az eredetiséget és különlegességet képviselik.

Az "All That Jazz Collection" nagyon népszerű lett, csakúgy, mint a ötvenes évek ihlette "Manhattan Collection" pár évvel később. A harmadik gyűjtemény, a "Celtic Spirit Collection" a középkori Nagy Britannia divatját idézi, gazdag hímzéseivel, kristálydíszítéseivel és flittereivel.

A tervezőpáros filozófiája meglehetősen furcsa: szinte egyáltalán nem követik az aktuális divatot, csupán az egyéniség kihangsúlyozására és a hasonló gondolkodású menyasszonyok vágyaira koncentrálnak. Ha egy igazán egyedi, vintage, kelta vagy retro hangulatú esküvőt tervezel, nem kell tovább keresned álmaid ruháját! A Lindsay Fleming Couture kollekcióiban biztosan rátalálsz!

All That Jazz Collection

Ahogy a nevéből is kitűnik, ezt a kollekciót a viharos húszas évek feledhetetlen divatja inspirálta. Ez az évtized az Art Deco, a kubizmus, a couture házak és a flapper korszaka - ugyanez a művészi színpadiasság érződik a modelleken is. Egy ilyen ruhával teljessé tehető a vintage megjelenés az esküvőd napján.

A tervezőket olyan ikonok ihlették, mint Coco Chanel, Ella Schiaparelli és Greta Garbo... A háromnegyedes hosszúságú és lágyan testkövető, földre omló fazonok a korszak sajátjai, csakúgy, mint a csábos, elől vagy hátul mélyebben dekoltált, és az ejtett nyakú darabok.

Tipp: A test vonalát követő szabás szépen kiemeli a karcsú alkatot, és az alacsonyabb hölgyeknek is ideális lehet.

Inspirálódj a Lindsay Fleming All That Jazz kollekcióiból! Kattints a galériakép linkjére!

A tökéletes vintage hangulat megteremtéséhez hozzájárulnak a gyöngyös, tollas, enyhén csillogó kiegészítők: fejdíszek, hajékek, gyöngysorok, kesztyűk és fátylak.

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg vintage stílusú fátyol inspirációnkat!

Manhattan Collection

Az ötvenes évek feledhetetlen nőiességét, izgalmát, kreativitását és élettel teli lüktetését hordozzák magukban ezek a ruhák. Finom selymek és csipkék, fényűző hímzések és kristályok, klasszikus és elegáns sziluettek. Ebben a kollekcióban garantáltan megtalálod álmaid ruháját, ha exkluzív, retro hangulatú menyegzőt tervezel.

A Manhattan kollekció tökéletesen megidézi azt a korszakot, ahol a nők boldogan töltik a délutánt (és költik férjük pénzét) a Seventh Avenue felsőkategóriás üzleteiben... Egy ilyen ruhában könnyű elképzelni magunkat Grace Kelly-ként, Audrey Hepburn-ként vagy éppen a szépséges Marilyn Monroe-ként. Ragyogás és vörös szőnyegre illő megjelenés az esküvődön is!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg Lindsay Fleming Manhattan kollekcióijának darabjait!

Bájos bő szoknyák,virágmotívumok, csipkeborítások, elegáns kiskabáttal, tollas vagy ékszerhatású fejdísszel, csillogó kistáskával párosítva. Lenyűgöző és izgalmas, ötvenes évek ihlette megjelenés a huszonegyedik században!

Tipp: A pánt nélküli darabok a magas, kevésbé széles vállú menyasszonyoknak a legideálisabbak.

Celtic Spirit Collection

A minták és motívumok, a szabás, még az anyaghasználat is mind-mind a végtelen kelta szabadságot, a lélek időtlen természetét tükrözik. Az egyedülálló Celtic Spirit kollekcióban a középkori Nagy-Britannia által inspirált, a legfinomabb szövetekből készült menyasszonyi ruhákat találsz.

Kattints a galériakép linkjére és inspirálódj Lindsay Fleming Celtic Spirit kollekciójából!

Hercegnős fazonú és egyenes szabású, több réteg szoknyával, uszállyal és pelerinnel megálmodott fantasztikus ruhakölteményeket találunk ebben a gyűjteményben. A hosszú, bővülő ujjak, a karcsú derékrész és a bő szoknya azt az érzetet keltik, mintha egy középkori vár hercegkisasszonyai lennénk...

Tipp: A terjedelmes szoknyás fazonok a magasabb, vékony hölgyeknek a legelőnyösebb.

Kiegészítőként választhatunk csodás, kézzel hímzett mellényt, hosszú fátylat, bársonyköpenyt vagy akár tiarát is, ami tökéletesen illik egy elegáns, középkori báli hangulatú esküvőhöz.

Nézd meg fej- és hajdísz inspirációnkat is!

Emlékszel még a Szex és New York Carrie-jének filmbéli, lélegzetelállító menyasszonyi ruhájára? Carrie Bradshaw ruháját is Vivienne Westwood tervezte, legközelebb az ő legfrissebb, ikonikus, kicsit punk stílusú menyasszonyi ruháit mutatjuk majd meg Nektek!