Esküvői kiállítások 2014/2015

A házasulandók nagy örömére idén ősszel, és 2015 telén is megrendezésre kerülnek a legnagyobb esküvői kiállítások az országban. Listába gyűjtöttük és bemutatjuk Nektek azokat, amiket tényleg nem érdemes kihagyni!

Az esküvői kiállítás egy olyan rendezvény, ahol a házasulandó pár minden szervezéssel kapcsolatos kérdésére választ kaphat. Felvonulnak a leghíresebb menyasszonyi ruha divatmárkák, képviseltetik magukat a legnevesebb szolgáltatók, és mindez természetesen egy elegáns és nagyszabású helyen történik, kellemes hangulatban és jó társaságban.

Kevesebb, mint egy hónap múlva kerül megrendezésre a pécsi Luxury Wedding Expó, 2014. október 24-25-26-án. Ez a rendezvény a már több éve sikeresen működő Wedding Expó Pécs prémium változata! Felső kategóriás szolgáltatók képviseltetik magukat, és mindez elérhető áron! Helyszín a Laterum Konferencia és Wellness Hotel, ami egy négycsillagos szálloda, tehát a kellemes környezet és a kiszolgálás színvonala garantált.

A 2013-as expo képekben:

,,Egy kiállítás, ahol minden a nagy napról szól" Ezzel a szlogennel hirdetik Pécsen az immáron hatodik alkalommal megrendezésre kerülő a Wedding Expó Pécs rendezvényt, melynek helyszíne szintén a HOTEL LATERUM KONFERENCIA és WELLNESHOTEL, az időpont pedig kerülő 2015. január 10-11. Tehát, a 2015-ös esküvői kiállítások sorát Pécs nyitja.

A Budapesti Kongresszusi Központban 2015. január 17-18-án lesz az Esküvő Kiállítás & Vásár. A rendezvény széles körben ismert és talán ennek is köszönhető, hogy idén a 22. alkalommal kerül megrendezésre. Évek óta több ezer látogatató fordul meg itt és a szakmai közönség mellett a házasságkötés előtt álló fiatalok és családtagjaik körében is nagyon kedvelt. A belépőjegy online és a helyszínen is megvásárolható, ára: napi jegy 2000 Ft, hétvégi jegy 3000 Ft.

A folyamatosan bővülő programlistát a képre kattintva érheted el!

Sajnos pont egybeesik a vásárral a XVI. Debreceni Esküvői Kiállítás, melyet szintén 2015. január 17-18-án rendeznek meg a debreceni Lovardában. Miskolcon már tizennyolcadik alkalommal rendezi meg szintén ugyanazon szervező gárda január 24-25-én az ITC Székházban és Egerben a Hotel Eger & Parkban, 2015 februárjában a kiállítást. Lehetőséget kapnak tehát a vidéki párok is a kiállítás adta élményekre.

Esküvői kiállítás, Debrecen!

Végül, de nem utolsós sorban ismét megrendezésre kerül (mindenki nagy örömére) az esküvői kiállítások királynője a Papp László Budapest Sportarénában az ESKÜVŐI KIÁLLÍTÁS. Idén 11. alkalommal, 2015. január 31 és február 1 között. A szolgáltatók regisztrálása folyamatos, de a tavalyi színvonal túlszárnyalása várható ismét. Az előző években többek között az Esküvő Classic Magazin és a Menyegzőlap.hu Magazin és képviseltette magát, a teljes listát a résztvevő kiállítókról itt találod.

Nyitva tartás:

2015. január 31. szombat - 10-19 óráig

2015. február 01. vasárnap - 10-18 óráig

Jegyár:

Felnőtt 1900 Ft

Diák/nyugdíjas 1300 Ft

(14 év alatt ingyenes)

A galéria képein megelevenedik a 2014-es Esküvő Kiállítás!

Érdemes minél több kiállításra és vásárra ellátogatni, hiszen amellett, hogy inspirációul szolgálnak majd a Ti esküvőtökre, sok szolgáltatóval és termékkel is megismerkedhettek. Ha pedig nem tudtok jelen lenni valahol, ne aggódjatok, a Menyegzőlap mindenről beszámol majd! Ki tudja, talán egyetlen hétvége elég lesz, hogy összeálljon Álmaid Esküvője...