Menyasszonyi ruha - Nicole Fashion 2015 kollekciói

Friss, fiatalos stílus, minőségi olasz design és páratlan elegancia - ezek a Nicole Fashion Group kollekciói. Szépség és egyediség jellemez minden egyes darabot. Ezek a ruhák nem csak a romantikus menyasszonyok kedvencei lesznek 2015-ben!

Nicole Fashion Group

A Nicole Fashion Group 1996-ban született meg családi vállalkozásként, Alessandro Rinaudo és férje, Carlo Cavallo által. Alessandro már kiskorában rajongott a finom kelmékért és nagyanyja műhelyében megtanulta értékelni a munkát, a minőséget és a szépséget. Ezt a szenvedélyt vitte át a tervezés és a gyártás folyamatába is - talán ennek köszönhető az a szinte kézzelfogható rajongás, nőiesség és finomság, amely ruhái láttán önkéntelenül eszünkbe jut. A Nicole Fashion kollekcióinak minden egyes darabja egyedi, a díszítéseket aprólékosan, kézzel készítik.

 

 

A menyasszonyok maximális megértése, a kiváló minőség és az elegáns, kifinomult stílus tökélyre fejlesztésével sikerült megtartaniuk a Nicole anyavállalat nevét, és egy kereskedelmi márkát is létrehozni Colet Collection néven, melyet nem is olyan régen bemutattunk Nektek. Alessandro Rinaudo-nak emellett van saját márkája is, amely ugyancsak minden évben új menyasszonyi kollekcióval lep meg minket.

 

 

Nézd meg Alessandra Rianudo 2015-ös kollekciójának bemutatóját!

 

A Nicole Fashion kollekción kívül létezik egy Romance névre hallgató és egy Jolies fantázianevű gyűjtemény is - mindkettő a maga nemében egyedülálló. Mint ahogy a nevéből is kitűnik a Romance kollekció, csak és kizárólag romantikus darabokat tartalmaz, ám ha igazán fényűző és luxus stílusú, meseszép ruhát keresel, itt biztosan megtalálod álmaid netovábbját! A Jolies kollekcióban pedig meseszép színes virágmotívumokkal díszített, modern és időtlen eleganciát sugárzó darabokat láthatunk.

 

 

Nézd meg a Nicole Fashion 2014-es kollekciójának bemutatóját is!

 

Nicole Fashion 2015-ös kollekció

A legfrissebb kollekciót Audrey Hepburn magabiztos, légies nőiessége és eleganciája ihlette: könnyű anyagok, csillogó kristályok, fényűző hatást keltő kanyargós motívumok, amelyek a húszas évek báját tükrözik. Ezekben a ruhákban egész nap úgy érzed majd magad, mint egy modern hercegnő!

 

Kattints a galériaképlinkjére és nézd meg a többi lélegzetelállító ruhacsodát is!

 

 

 

Színes vagy fehér menyasszonyi ruha? Ez az örök hidegháború a régi és az új, illetve azok között akik mernek és akik nem mernek. Az esküvő a Te napod, miért ne tehetnéd különlegessé egy gyönyörű színes ruhával? Minket például ez a két trendi, menta árnyalatban pompázó kreáció nyűgözött le...

Tipp: A nagyon világos és sápadt bőrű menyasszonyoknak különösen jól állnak a púderszínű, a bézs és a halványzöld árnyalatok.

 

 

A gyűjteményben találhatunk sellő, trombita és egyenes fazonokat, illetve A vonalú és módosított A vonalú darabokat, melyek nem deréktól, hanem a csípő vonalától bővülnek. A hercegnős szoknyának a tüll, illetve az organzából és csipkéből kialakított fodrok adnak tartást és volument, míg a lágyan földre omló fazonok esetében több ékszerhatású övvel, illetve hímzéssel és tüllborítással díszített darabot láthatunk.

 

 

A vállmegoldások és hátkivágások a csábító, mégis szűzies nőiesség jegyében születtek: tüllel kombinált aszimmetrikus és csipkeborításos fazonok, magas, V és szív alakban dekoltált és modern pántnélküli fazonok.

Tipp: A V nyakkivágás optikailag keskenyíti a felsőtestet, ezért bátran ajánljuk azoknak a hölgyeknek, akik szélesebb vállakkal megáldottak.

 

 

Romance Kollekció 2015

Ahogy a nevében is benne van, ezt a kollekciót a romantika és a szerelem ihlette: szikrázó kristályhímzések, alakformáló fűzők, pazar tüllök, selymek és hihetetlen mennyiségű taft. A gazdag anyagokat, minőséggel és a hollywoodi glamour hangulatával párosította a tervező.

 

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a Romance kollekció többi darabját is!

 

 

 

Ebben a gyűjteményben a hercegnős, báli ruha fazon és a fűző kapta a főszerepet: csipkebetétes corsetek, kisebb-nagyobb, néha tollakra emlékeztető tüllfodrok, selyemvirágokkal, Swarovski kövekkel és mesés motívumokkal kombinálva - csupa-csupa csillogás...

Tipp: Ha egy igazán csábító darabot szeretnél, akkor válassz egy szexi, sliccelt fazont - garantáltan lélegzetelállítóan festesz majd!

 

 

A tüllcsodák többsége világos bézs és pezsgő árnyalatokban pompázik, sőt még egy extrém fekete ruhát, illetve egy feketével kombinált modellt is láthatunk a kollekcióban.

 

 

Ultranőies vállmegoldásokat láthatunk, melyekből csak úgy sugárzik a nőiesség: tüllből és csipkéből kialakított pántok, ejtett vállú, illetve egyszerű, de nagyszerű pánt nélküli, szív és V alakban dekoltált darabok.

 

 

Jolies Kollekció 2015

30-as évek ihlette elegancia, páratlanul érzéki anyagok, kék virághímzésekkel és szalagokkal bolondítva... A Jolies kollekció legújabb darabjai a modern nőiesség jegyében születtek: a csodás, karcsú sziluetteket a romantikus fűzők biztosítják, a kifinomult, egyedi hangulat pedig az aprólékos, kézzel kidolgozott apró, ám fontos csipkerészleteknek köszönhető.

 

A Jolies 2015-ös kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva nézheted meg!

 

 

 

Elegáns A vonalú, lágyan földre omló, a test vonalát lágyan követő fazonok, illetve csábító, nőies formákat kihangsúlyozó sellő fazonokat láthatunk, melyeket a Romance kollekcióhoz képest kevesebb tüllel és kristállyal kombináltak, ám annál több csipkével... Az összhatás elragadó, érzéki és időtlenül elegáns.

Tipp: Az A vonalú ruhák - főként a fűzős modellek - szinte minden alkaton gyönyörűen mutatnak, ezért a molett hölgyek is bátran választhatnak ilyen fazont!

 

 

Szépséges vállmegoldások és kreatív, szexi hátkivágások jellemzik ezt a gyűjteményt is, melyeket ékkőhímzésekkel, puha francia csipkével, övszerű díszítésekkel és édes masnikkal tettek izgalmassá.

 

 

Soron következő anyagunkban a Jasmine Couture legfrissebb, fényűző és meseszép kollekcióit mutatjuk meg Nektek!

Képek forrása: Pinterest.com, www.nicolespose.it