Kifinomult, egyedi örömanya ruhák a Jasmine Bridaltól

Sokszínű, egyedi couture kollekciók a Jasmine Bridaltól, a menyasszonyi ruhákhoz hasonló eleganciával, nőiességgel és minőséggel párosítva. Nézd meg Te is ezeket a nagyszerű örömanya ruhákat!

Röviden a Jasmine Bridal márkáról

A Jasmine Bridal 1985 óra váltja valóra a menyasszonyok álmait: fantasztikus, minőségi anyagok, egyedi és elegáns szabásvonalak, kreatív megoldásokkal kombinálva. Minden egyes darab a maga nemében különleges, a kézzel készített gyöngy- és kristályhímzések művészien aprólékosak. A Jasmine Bridal nem csak menyasszonyi ruhákat, hanem örömanya és koszorúslány ruha kollekciókat is tervez. A következőkben a legfrissebb örömanyáknak szánt gyűjteményeket mutatjuk be.

 

 

Jade Örömanya ruha kollekció 2014 ősz

Kifinomult, nőies estélyi ruhák, melyek minden örömanyát megszépítenek: finom szövetek, könnyed, elegáns szabás, aprólékosan kidolgozott, csillogó kristályhímzések - hogy az örömanyák is jól érezzék magukat a bőrükben!

 

Kattints a galériakép linkjére, és nézd meg a teljes Jade kollekciót!

 

Főként hosszú, sellő és A vonalú fazonokkal találkozhatunk ebben a gyűjteményben, melyek egyrészt jótékony hatással vannak a csípő és derékrészre, a sokféle szín közül pedig mindenki kiválaszthatja a neki tetszőt.

Tipp: A molett hölgyek számára az A vonalú ruhák a legelőnyösebbek, sőt a Jasmine Bridalnál a legtöbb örömanya ruha nagyobb méretekben is kapható.

 

 

Láthatunk aszimmetrikus, V és szív alakban dekoltált, kerek és csónak nyakú darabokat, illetve vállpánt nélkülieket is, melyeket nagyszerűen feldobhatunk egy szép stólával, boleróval vagy éppen egy kabátkával.

 

 

Jade Couture Örömanya ruha kollekció 2014 ősz

A Jade Couture kollekció abban különbözik az előző gyűjteménytől, hogy a ruhák itt még elegánsabbak, az anyagok fényűzőbbek, a stílus pedig klasszikusabb. Letisztult fekete és éjkék csipkés darabok, mélybordó sifonruhák, szaténcsodák...

 

Nézd meg a Jade Couture 2014 őszi kollekciójának többi modelljét is!

 

Fodros sellő, lágy esésű A vonalú és egyenes fazonok a legjobb minőségű anyagokból, gyönyörű, kreatív megoldásokkal. Tüllel, csipkeborításokkal kombinált kerek, aszimmetrikus, szív és V alakú dekoltázsok,velencei csipkéből készült pántok és háromnegyedes ujjak.

 

 

Jasmine Black Label Örömanya ruha kollekció 2014 ősz

A ruhák örök királynője - a kis fekete - kicsit modernebb, kifinomultabb köntösben, merész színekkel, klasszikus megoldásokkal kombinálva. Mind a felsőrészeket, mind a fazonokat úgy álmodták meg, hogy szinte az összes testalkaton tökéletesen mutasson: a szoknyák nem túl rövidek, a derékrészek karcsúsítottak.

 

A 2014 őszi Black Label kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva nézheted meg!

 

Térd vonaláig érő sifon, szatén és csipkeruhák, melyek gyönyörű, élettel teli színekben pompáznak: bordó, mélykék, tengerkék és lila árnyalatok.

 

 

A vállmegoldások itt is sokszínűek: kerek, V és szív alakban dekoltált, csipkepántos és ejtett vállú, illetve hosszú, rövid és háromnegyedes ujjú darabokat láthatunk, melyeket még elegánsabbá és kifinomultabbá tehetünk egy csipkés kiskabáttal, boleróval vagy egy különleges stólával.