Elbűvölő és végtelenül elegáns koszorúslányruhák a Jasmine Couture-től

Izgalmas, fiatalos és trendi, elegáns vagy inkább abszolút nőies koszorúslányruhát keresel? A Jasmine Couture három különböző stílusú kollekciójában biztosan megtalálod a Neked valót!

Röviden a Jasmine Bridal márkáról

A Jasmine Bridal 1985 óra váltja valóra a menyasszonyok álmait: fantasztikus, minőségi anyagok, egyedi és elegáns szabásvonalak, kreatív megoldásokkal kombinálva. Minden egyes darab a maga nemében különleges, a kézzel készített gyöngy- és kristályhímzések művészien aprólékosak. A Jasmine Bridal nem csak menyasszonyi ruhákat, hanem örömanya és koszorúslány ruha kollekciókat is tervez. A következőkben a legfrissebb nyoszolyólányoknak szánt gyűjteményeket mutatjuk be.
 

Jasmine Couture B2 Koszorúslányruha kollekció 2014 ősz

Szépséges, fiatalos koszorúslányruhák, melyek között bárki megtalálhatja az alkatához illőt, hála a kollekció sokszínűségének. Elbűvölő sifonruhák, mesés csipkékkel és tüllel, laza, mégis elegáns vonalakkal párosítva. A szűkített derékrésznek köszönhetően ezekben a ruhákban még karcsúbbnak tűnhetünk.

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes B2 2014 Őszi kollekciót!


A modellek hosszú, rövid és úgynevezett „tea lenght” hosszal is kaphatóak, a fazonok között pedig elegáns egyenes és A vonalúakat láthatunk. A színpaletta a világos, élénk színektől kezdve a sötét liláig, kékig, zöldig terjed, sőt, még fekete darabokkal is találkozhatunk.

 

 

Ebben a gyűjteményben elsősorban pántnélküli, szív alakban dekoltált koszorúslányruhák vannak, illetve néhány nyakbakötős, aszimmetrikus és V kivágású darabot is láthatunk.

Tipp: A nyakbakötős fazon az alacsonyabb hölgyeknek a legideálisabb!
 

Jasmine Couture Belsoie Koszorúslányruha kollekció 2014 ősz

Idén ősszel a Belsoie kollekciót fantasztikus mély lila, kék, ibolya és szürke árnyalatok, csipkerátétek, kreatív, szexi hátmegoldások, illetve lendületes szabások alkotják.

A Belsoie 2014 őszi kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva nézheted meg!


Láthatunk rövidebb és hosszabb ruhákat, egyenes, empire, harang és A vonalú darabokat. Az egyszerű, nőies sziluettet a puha siffon és tüll, illetve a szatén és a taft biztosítja.

Tipp: A harangszabású modellek az alacsony, vékony hölgyeken mutatnak a legszebben.
 

 

Az egyszerű pántos és visszafogott csónaknyakú darabokat, merészebb hátkivágásokkal társították a tervezők, illetve láthatunk nyakbakötős, pántnélküli, szív és V alakban dekoltált darabokat is.
 

Jasmine Koszorúslány ruha kollekció 2014 ősz

A Jasmine kollekcióban ősszel a fiatalos, modern stílusú ruháké a főszerep. Minőségi anyagok, főként rövidebb fazonok és finom, csipkés részletek, nőies, karcsú sziluettekkel kombinálva.
 

A kollekció többi modelljét a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!


Visszafogott kreatív hát- és vállmegoldások, ahol a nőies elegancia kerül a középpontba: szív és v kivágású, pántnélküli és pántos darabok, zártabb, csipkés dekoltázsok, nyakbakötős és aszimmetrikus modellek.
 

Képek forrása: www.pinteres.com, www.jasminebridal.com