Menyasszonyi ruha - Jasmine Couture 2014 kollekciói

A Jasmine Bridal márka egyet jelent a modern dizájn és a klasszikus stílus ötvözésével, a csillogó, aprólékos díszítések és a nőies kisugárzás elegáns kompozíciójával. Nézd meg Te is a legfrissebb kollekciókat!

A Jasmine Bridal 1985 óta szolgálja ügyfeleit, sikerének kulcsa az innovációban és a tervezésben rejlik. Csak a legkiválóbb minőségű anyagokkal, a legmodernebb technológiával dolgoznak, a kész terveket pedig saját gyártóüzemük ügyes kezű varrónői valósítják meg, akik a művészi, aprólékos gyöngy és kristályhímzéseket kizárólag kézzel készítik el.

A Jasmine Divatház büszke minden egyes ruhára, hiszen minden darab egyedi dizájnnal, elegáns vonalakkal és díszítésekkel, illetve kiváló illeszkedéssel büszkélkedik. A menyasszonyi ruha kollekciókon kívül koszorúslány és örömanya ruha gyűjteményeket is terveznek minden évben, melyek ugyanazzal a precizitással, elegáns dizájnnal készülnek. A tervezők célja, hogy a legjobb minőségi feltételek mellett valósítsák meg a menyasszonyok, koszorúslányok és örömanyák álmait.

Jasmine Menyasszonyi ruha kollekció 2014 Ősz

Fehér, illetve halvány nyers- és krémszínű, elegáns ruhacsodákat láhatunk ebben a kollekcióban, lenyűgöző részletességgel kidolgozott hímzésekkel, kristályokkal és romantikus gyöngyökkel.

Kattints a galériakép linkjére, és nézd meg a kollekció többi, meseszép darabját is!

Klasszikus A vonalú, illetve érzéki sellő és harangszabású darabokat találhatunk az őszi kollekcióban, melyek a legfinomabb anyagokból készültek. A romantikus tüllszoknyások mellett vannak elegáns, fényes szaténból készült modellek, csupa csipke és sifon harang, illetve sellő fazonok.

Tipp: Ha egy időtlen, nőies darabot szeretnél, akkor válassz egy A vonalú modellt, hiszen ez a fazon minden alkaton szépen mutat és tökéletesen passzol a fényűző, elegáns stílusú esküvőkhöz.

A modern irányvonalat a nyakvonalak és a mesés, itt-ott szexi hátkivágások képviselik: kristályokkal ékített pántok, csipke- és tüllborítások, hosszú és rövid ujjak ugyancsak velencei csipkéből, bájos nyakba kötősek és szív alakú dekoltázsok.

Jasmine Couture Menyasszonyi ruha kollekció 2014 Ősz

Az őszi Couture menyasszonyi ruhák még fényűzőbbek, még fantasztikusabb anyagokból megálmodottak, mint az előzőekben bemutatott társaik, és azt a fajta nőiességet sugározzák, ami a húszas évek dámáit juttatják eszünkbe.

Nézd meg a Jasmine Bridal Couture 2014 Őszi kollekció többi darabját is!

Érzéki szaténból vagy éppen csipkéből és selyemből készült sellő fazonok, tüllel, dupionival vagy csipkével kombinált, pezsgőszínű és fodros A vonalú darabok - gazdag gyöngyhímzésekkel és kristályokkal bolondítva, melyek a modern vintage hangulatát idézik.

Nem csak klasszikus stílusú szív és V alakban dekoltált, pántnélküli és modern csipkeujjú darabokat láthatunk, hanem a 2015-ben is nagyon trendinek számító kreatív hátmegoldásokat és kivágásokat, szépséges csipkeborításokat, illetve-pántokat találunk.

Tipp: A pántnélküli fazon a magas menyasszonyoknak a legelőnyösebb, illetve ha igazán csábító szeretnél lenni a Nagy Napon, akkor válassz egy érzéki, hátul részben vagy teljesen nyitott darabot!

Soron következő anyagunkban Alberta Ferretti legfrissebb, csodás menyasszonyi ruha kollekcióját mutatjuk be.