Menyasszonyi ruha - Oscar de la Renta 2014-15 kollekciói

Könnyed nőies darabok, mesés szövetek és ragyogó részletek... Oscar de la Renta fantasztikus stílusérzékkel valósítja meg a Nők álmait, még a Nagy Napon is. Nézd meg Te is legújabb kollekcióit!

Oscar de la Renta, a dominikai amerikai tervező 18 évesen hagyta el a Dominikai Köztáraságot, hogy Spanyolországban festészetet tanuljon, ahonnan már csak egyetlen lépés választotta el a divat világától. 1993-tól 2002-ig tervezte a Balmain Divatház haute coute kollekcióját - ő volt az első dominikai, aki egy francia couture ház tervezőjeként dolgozott. 2006-ban Oscar elindította saját nevével fémjelzett esküvői ruha kollekcióját is.

 

 

A többszörös díjnyertes tervező többek között új ready-to-wear, menyasszonyi ruha, kiegészítő és gyerek ruha kollekcióval debütál minden évben, illetve 1977 óta saját parfümje, az Oscar is nagy népszerűségnek örvend a hölgyek körében.

 

 

Oscar de la Renta 2014 őszi menyasszonyi ruha kollekció

Amit Oscar de la Renta a legjobban csinál az az, hogy minden ruhát szakszerűen, mégis elragadó eleganciával tervez, a klasszikus és a modern vonalak összefonódnak, és bájos, nőies ruhák születnek.

 

A teljes 2014 Őszi kollekciót a galériakép linkjére kattintva nézheted meg!

 

 

 

Az idei őszi kollekcióra a klasszikus sziluettek jellemzőek: sellő, báli ruha, A vonalú és trombita fazonokat láthatunk, páratlan eleganciájuk és stílusuk a puha csipke, szatén és tüll anyagok kombinációjában rejlik.

Tipp: Ha karcsú, homokóra alkatod van, akkor szépségedet egy sellő fazonú ruhával emelheted ki legjobban!

 

 

Pántnélküli, szív alakban dekoltált és ejtett vállú drabokat, illetve tüllből kialakított pántos modelleket láthatunk - klasszikus, egyszerű megoldások, melyek a legtöbb esetben a hátat is szabadon hagyják.

 

 

A ruhák díszítése kicsit modernebb, kicsit elegánsabb és mindenekelőtt romantikusabb: aprólékos, hímzett virágmotívumok, csipkeborítások, fodrok, kézzel rávarrt virágrátétek.

 

 

Oscar de la Renta 2015 tavaszi menyasszonyi ruha kollekció

Ez a kollekció pontosan azt hozza el Nekünk, amit a tavasz: a megújulás varázsát, a sokszínűséget és frissességet. Csodás ruhák, melyek között taláhatunk egyházi, modern és romantikus esküvőre illőt, sőt, még tengerparti menyegzőre tervezett ruhát is találhatunk ebben a gyűjteményben.

 

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes 2015 Tavaszi kollekciót!

 

 

 

A vonalú, egyenes és sellő szabású darabokat láthatunk, illetve egy bikinivel kombinált, hogolt pamutszoknyás modellt, amely tökéletes választás azoknak a menyasszoknak, akik tengerparton képzelik el álmaik esküvőjét!

 

 

A romantikus vonalat továbbra is a tüll és a csipke képviseli: pántnélküli, szív alakú dekoltázs, csipkeujjak, csónak és kerek nyakkivágás, illetve ejtett vállak tüllből kialakítva vagy tollakkal, ékszerhatású díszekkel és csillogó hímzésekkel ékítve.

Tipp: Az ejtett vállrésszel tervezett modelleket azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akiknek a csípőjük szélesebb, mint a válluk, ezért a felsőtestüket szeretnék szélesíteni.

 

 

Amit mindenképpen meg szerettem volna még osztani Veletek, azok a fantasztikus, bájos koszorúslányok, akiket de la Renta felvonultatott a bemutatón is: tüllszoknyában, csipkével, színes szalaggal vagy fodrokkal díszített ruhákban, sziromszóró kosárkákkal a kezükben. Tündéri látvány, ugye?

 

 

Nézd meg a kollekció bemutatóját is!

 

Soron következő anyagunkban Lusan Mandongus legújabb csodás, időtlen modelljeit mutatjuk meg!

Képek forrása: http://www.oscardelarenta.com/