Gyönyörű menyecske ruhák 2015-ben

A klasszikus piros és "babos" menyecske ruha helyett sok menyasszony választ elegáns koktélruhát vagy kisestélyit... Nézzük, 2015-ben milyen lehetőségeik vannak azoknak, akik őrzik a hagyományokat és azok számára, akik nyitottak a modern, új dolgokra!

A hagyomány szerint éjfélkor a menyasszony "ledobja" menyasszonyi ruháját és menyecske ruhát ölt magára, ezzel jelezve, hogy már "új asszony". Régen a menyecske ruha hagyományos piros vagy bordó színű volt, ma már viszont minden szín előfordulhat, egyedül a fehér ruha tilos.

A hagyománytisztelő menyasszonyok nagy része még ma is szívesen választ magyaros stílusú, zsinóros menyecske ruhát, kis köténykével. Az úgynevezett "babos", vagyis pöttyös ruha is még mindig közkedvelt, azonban nem csak a tradicionális vörösben, hanem kékben, zöldben, rózsaszínben is pompázhat sőt, akár feketével is kombinálhatják.

A galériakép linkjére kattintva még több hagyományos menyecske ruha inspirációt találsz!

A modern arák számára 2015-ben is készülnek a tervezők szebbnél szebb darabokkal. Menyecske ruha gyanánt választhatunk elegáns kisestélyit, illetve koktélruhát - az idei évhez hasonlóan, jövőre is ez utóbbi lesz a legkedveltebb. Az anyaguk változó lehet: selyem és organza, tüll, csipke, siffon vagy pamut dzsörzé, amiben a menyasszony kényelmesen érzi magát.

Tipp: Abban az esetben, ha koktélruhát vagy kisestélyit szeretnénk vásárolni, akkor érdemes olyat választani, amit később is hordani tudunk.

2015-ben továbbra is trendinek számítanak a barack, pink, menta és lila menyecske ruhák is, ám a leggyakrabban választott színek azért még mindig a pirosas, vöröses árnyalatok felé hajlanak. A fazonok között egyre több hölgy választ inkább rövidebb szabást, hiszen kényelmesebb és sokkal könnyebb benne táncolni.

Sophia Tolli

Csakúgy, mint a menyasszonyi ruha kiválasztásakor, a menyecske ruha esetében is fontos az összhatás, ezért figyelembe kell vennünk az esküvő stílusát és természetesen saját egyéniségünket, adottságainkat.

Tipp: Ha nem vagy tisztában azzal, milyen fazon illik hozzád leginkább, akkor olvasd el korábbi anyagunkat, melyben az alkatokat párosítjuk a különböző ruhatípusokkal.

Elegáns stílusú esküvőre kiváló lehet egy hosszabb, mégis lezser szabású menyecske ruha. Akár flitterekkel vagy kövekkel díszítettet is választhatunk, így még fényűzőbb lehet az összhatás.

Dessy Collection

Egy természetes, hippi vagy bohém hangulatú esküvőre akár egy rövidebb fazonú, vagy bővebb szabású modell is elképzelhető, pamut dzsörzé vagy más hasonlóan puha, kényelmes anyagból. Ehhez a stílushoz az egyszerű és könnyed, bájos ruhák passzolnak, melyeket nagyszerűen feldobhatunk egy virágkoszorúval, vagy természetes anyagú hajpánttal.

Alberta Ferretti

A vintage stílushoz a régi idők eleganciája illik: ezen belül is megkülönböztethetjük a csillogó, fényűzően elegáns kisestélyiket és térdig érő koktélruhákat, illetve az egyszerűbb, ugyanakkor csábító fazonú darabokat. Bármelyiket is válaszd, a ruhához illő ékköves hajpánttal, gyöngysorral vagy egyszerű lakkcipővel tökéletessé teheted a szetted.

A retró hangulatról azonnal a vörös rúzs, pörgős szoknyák és még pörgősebb zenék jutnak eszünkbe. Miért ne? Egy vibráló árnyalatú koktélruha, cicaszemek, fergeteges jókedv és irány a táncparkett...

A reneszánsz hangulatú esküvőkhöz a fűzős, hosszú ujjú, uszályos darabok illenek, a barokk kor fényűzéséhez a csodás hímzések, pasztellszínek passzolnak, míg tengerparti esküvőre könnyen elképzelhető egy lenge, nyári ruhához hasonló stílusú vagy egy aszimmetrikus darab.

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg menyecske ruha inspirációnkat!