Menyasszonyi ruha - Lusan Mandongus 2014-15 kollekciói

Csupa pazar szövet, csupa lágy, érzéki forma és gyönyörű, aprólékosan kidolgozott részletek - Lusan Mandongus legújabb kollekciójának minden egyes darabja a menyasszonyok lelkének nőies, romantikus oldalát tükrözi.

Lusan Mandongus neve egyet jelent a klasszikus eleganciával, mely minden Nőt levesz a lábáról. 1991 óta valósítja meg a menyasszonyok álmait, célja, hogy a szabástól kezdve az apró couture-szerű részletekig minden az egyéniségünket tükrözze. Lusan azon nagyszerű tervezők közé tartozik, akinek a szenvedélye a szépség és a nőiesség kifejezése.

A Lusan Mandongus márka kezdetben egy kis esküvő divatházat jelentett Hong Kongban, ma már pedig több mind 100 képviselettel rendelkezik szerte a világon, többek között Nagy Britanniában, Amerikában, Franciaországban, Olaszországban, Japánban, Koreában és a Közel-Keleten.

Lusan Mandongus 2014-es kollekciójának bemutatóját itt tudod megnézni:

Lusan Mandongus kollekció 2015

Mesés hercegnős és romantikus ruhák, csillogó részletekkel és a legfinomabb csipkékkel, siffonnal, organzával és tüllel kombinálva. Ezekben a darabokban a húszas évek hamisítatlan eleganciája és a modern nőiesség ötvöződik. Egy ilyen ruhában megtapasztalhatod, hogy milyen érzés dívaként tündökölni!

A kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

Lágyan földre omló A vonalú és érzéki sellőszabású modellekkel találkozhatunk ebben a kollekcióban. Az éteri átfedések, a tülluszályok, a gyönyörű, csipkézett nyakvonalak és a derékrészt kiemelő ékszerhatású övdíszítések romantikus és egy kicsit vintage hangulatot kölcsönöznek a ruháknak.

Tipp: A sellő fazon a homokóra alkatú hölgyeknek a legelőnyösebb, mert szépen kiemelik a nőies idomokat.

A rövid ujjú, csónaknyakú, szív és V alakban dekoltált, illetve az ujjatlan darabok mellett láthatunk püspökujjú modelleket, melyek között találunk olyat is, amely finom csipkés passzéban végződik. Ez utóbbi elég ritka, ám annál látványosabb és különlegesebb megoldás.

Tipp: A mélyebb, V alakban dekoltált darabokat a szélesebb vállú menyasszonyoknak ajánljuk, hiszen ez a fajta nyakvonal keskenyíteni a felsőtestet.

Nézd meg a legújabb kollekció bemutatóját is!

Elegáns menyasszonyi ruhát keresel, egy klasszikus darabot, amelyet modern részletek tesznek tökéletessé? Legközelebb Lisa Donetti mesébe illő ruhakölteményeit mutatjuk meg Nektek!