Cosplay Wedding II.- Szuperhősök ihlette esküvő

A vőlegényed is egy igazi szuperhős? Egyértelműen Te vagy számára a megtestesült szupernő? Akkor Nektek találták ki a legújabb esküvői őrületet a Cosplay Wedding szuperhős változatát! Jöhet a piros, a sárga és kék minden mennyiségben... vajon megmentitek a világot?

Ebben a stílusban egy estére Ti is szuperhősnek érezhetitek magatokat. Válasszátok ki kedvenc karaktereiteket és indulhat a Cosplay esküvő. Mi a cosplay? A szó két angol szó összetételéből tevődik össze. Ezek a costume és a play. Szó szerinti fordításban jelmezes játék, ami főleg a szerepjátékra utal. A cosplayesek (a műfaj hódolói) ugyanis előszeretettel jelennek meg különböző videojátékok, filmek és egyéb fantasy rendezvényeken saját maguk által készített jelmezben. Igen, ez nagyon fontos: a cosplayesek között rengeteg művész van, hiszen olyan jelmezt készítenek maguknak, ami minden részletben pontos másolata az eredeti karakter ruhájának.
 


Persze a webshop-okban már tudtok vásárolni bármilyen méretű és küllemű jelmezt. Elterjedtebb, hogy nem egész kosztümbe öltözik a násznép, csak néhány jellegzetes kiegészítő, minta szerepel a ruházaton. Ez lehet az ing alatti atlétatrikó, övcsat vagy zokni is. Előnye ennek, hogy az esküvő komolyabb részein nem fogod magad kínosan érezni, a fotózáson azonban elszabadulhattok!
 


A koszorúslányok és kísérőik ruháját is igazítsátok a kiválasztott hős, hősök színéhez. Eltekinthettek a szokásoktól és hagyományoktól is, mint például, hogy csak a menyasszonyon lehet fehér. Itt mindent szabad. Nagyon különleges lehet, ha kiegészítőket is passzintotok a tökéletes összhatás érdekében. Ezeket akár saját magatok is elkészíthetitek! Mire gondolunk? Egy palástot, egy jellegzetes fegyvert… természetesen ezek akkor lesznek igazán hatásosak, ha aránytalanul nagyok és látványosak. Igazán jó móka lehet, ha elkészítésüket beépítitek a legény- és leánybúcsú programjába.

A galériában inspirációkat találsz egy „szuper” esküvőhöz!

A dekorációban is jelenjenek meg a jellegzetes színek. Piros- sárga- kék vagy fekete- sárga, zöld és ezüst...legyetek kreatívak! A menükártyán és a meghívón is visszaköszönhet a hős logója. Extraként megpróbálhattok szerezni szuperhős járművet is. Mondjuk a batmobillal érkezni nagyon hatásos lenne!


Reméljük sikerült kedves csinálni a cosplay esküvőhöz. Egy korábbi anyagunkban már beszámoltunk a stílus videojátékokra kiélezett fajtájáról. További érdekes esküvői stílusokról pedig folyamatosan értesülhetsz itt, a Menyegzőlapon. Mert mi azért vagyunk, hogy a Tiétek legyen a tökéletes esküvő!

Képek forrása: Pinterest.com