Extrém, színes menyasszonyi ruhák

2015 nagy trendje a színes menyasszonyi ruha. Hazánkban még kevésbé merik bevállalni az ifjú arák, de külföldön már nagy népszerűségnek örvend. Teremtsünk itthon is trendet, színes ruhát minden menyasszonynak!

 

 

Alapigazság, hogy minden ember más, így az ízléseink is különbözőek. Néhány menyasszony számára egy kivágott felsőrész már extrém, de a vagányabb arák a mini ruhában is magabiztosan állnak oltár elé. Néhányan ragaszkodnak a klasszikushoz, a fehér esküvői ruhához, a szolid, elegáns viselethez, de egyre többen vannak olyanok, akik ettől el akarnak térni. Mi szeretettel ajánljuk Nektek a legújabb trendnek számító színes menyasszonyi ruhát!

 

 

Szeretik a különcséget, kihívást, elrettentést. Hazánkban a színes ruhák még szokatlannak tűnnek, habár a fehér az ártatlanság színe és valljuk be nem sok ,,ártatlan" menyasszony megy férjhez napjainkban... de mégis jobban szeretjük a fehéret, az ekrüt, a krémet. Külföldi divattervezők szinte a szivárvány minden színében készítettek már esküvői ruhákat, mint például fekete, piros, lila, kék. 2015-ben inkább a halvány színek dominálnak majd, mint az orgona lila, halványsárga vagy a kék lágyabb árnyalatai. Ehhez azonban még hozzá vehetjük az ezüstös díszítésű ruhákat is, amik igazán különlegesek!

 

Vera Wang kollekciója is csupa szín!

 

 

 

Extrém hatást érhetünk el a színek nélkül is, egy különlegesen szabott darabbal vagy egy nem megszokott fejdísszel is. Abban az esetben, ha a nagy napot valamilyen különleges téma köré képzeljük, akkor nyilván való lesz a ruha ilyenné tétele is. Az alábbi képek remekül demonstrálják a nagy divatházak tavaszi kollekcióinak hamvas virágok ihlette kollekcióit.

 

 

Az esküvői ruhánk olyan legyen, amelyet megálmodtunk magunknak. Ez lehet klasszikus, elegáns, de ha extrémebb darabot szeretnénk, akkor se törődjünk csak a magunk kényelmével és komfortérzetével. Egészen nyugodtan szárnyalhat a fantáziánk, hiszen ez a nap a mi napunk és olyan ruhában leszünk a legszebbek, melyben jól érezzük magunkat és sugározzuk boldogságunkat, ha ez történetesen extrém darab, akkor sincsenek korlátaink.

 

Ziad Nakad is diktálja a trendet kollekciójában!

 

 

 

Rami Kadi egy libanoni tervező, ruháit a divatos, extravagáns jelzőkkvel illetnénk. Emellett jellemző rá a minőségi anyagok, varázslatos minták és néha egy leheletnyi barokkos elem használata. Hatalmas mennyiségű tüllt és csipkét használt fel a kollekció készítésekor, az alkotó kreativitásának köszönhetően minden egyes darab nem csak egy menyasszonyi ruha, hanem valódi műalkotás. A galériában Te magad is meggyőződhetsz a fiatal tervező zsenialitásáról.

 

A galériában Rami Kadi csodás színes kollekcióját találod!

 

 

 

A színek palettáján természetesen a két szélsőség között rengeteg lehetőség akad. Például, ha nem igazán mered bevállalni az extrém színeket, válassz Vera Wang ruháiból egy galambszürke, vagy füstös grafit árnyaltban pompázó darabot. Ugyanígy ideális lehet egy kecses ezüst vagy egy fejedelmi arany menyasszonyi ruha is.

 

 

De ha úgy érzed, Te vagy a világ legvagányabb arája, akkor bátran válassz az erősebb színek közül! Jöhet egy szikrázó pink, egy titokzatos mély bordó vagy egy friss menta zöld ruha! Szerintünk a színes ruha mellé mindenképpen visszafogott kiegészítőket válassz, és a csokrod is harmonizáljon a választott ruhakölteménnyel. A koszorúslányokat pedig öltöztesd halvány krém, elefántcsontszín, fehér vagy akár fekete ruhába! Így a hatás tutira nem marad el: a lányok kiemelnek majd, mindenki garantáltan csak Téged és a csodás ruhádat nézi majd.

Extra tipp: Vőlegényed viseljen, a ruháddal harmonizál inget, nyakkendője színe pedig legyen az öltönyével megegyező.

 

 

Az összeillő színeket mixelheted is! Nagyon friss, fiatalos hatást érhetsz el vele! De ne feledd, a kevesebb néha több. A harsány ruhát mindenképpen tompítani kell vissza fogottabb kiegészítőkkel és halványabb, egyszerűbb dekorációval és virágokkal.

 

 

Reméljük kedvet kaptatok a színes menyasszonyi ruha viseléséhez és örömmel válogattok majd a kollekciók merészebb darabjai közül is! A hagyományok tisztelete mellett fontos haladni a korral. Emellett pedig minden már férjhez ment barátnőd irigykedve fogja nézni a csodás, extrém, színes ruhádat!

Képek forrása: www.rami-kadi.com, pinterest.com, www.ziadnakad.com, www.verawang.com,