Menyasszonyi ruha - Lisa Donetti 2015 kollekció

Rengeteg szebbnél szebb menyasszonyi ruha, stílusuk elegáns és fiatalosan modern, ám a klasszikus vonalak sem hiányoznak a kollekciókból. Ha egy nőies, egyéniségedhez tökéletesen passzoló ruhát keresel, akkor Lisa Donetti modelljei a Neked valók!

Lisa Donetti első üde és fiatalos kollekciójával 2007 tavaszán találkozhattunk a nemzetközi esküvői divatpiacon. Harmonikus, sokoldalú gyűjteményeit hamar megkedvelték a menyasszonyok. Mára világszerte ismerik és szeretik a Lisa Donetti ruhákat, hiszen minden évben igyekszik eleget tenni a hölgyek várakozásainak, és mindig sikerül elvarázsolnia minket...

 

 

A ruhákra leginkább a könnyű, nőies szabásvonalak, a részletesen kidolgozott, aprólékos díszítések, a finom, minőségi szövetek és a hamisítatlan, elegáns stílus jellemző. Ha egy egyszerű, mégis egyedi és nőies ruhát keresel a Nagy Napra, akkor a tervezőnő modelljei között könnyen megtalálhatod álmaid ruháját!

 

 

Lisa Donetti 2015-ös kollekció

Visszafogott díszítések, kreatív, változatos fazonok és egyedi megoldások jellemzik a legfrissebb kollekciót. A tökéletes, nőies formákat ezüstös gyöngyhímzések, tűzött szoknyák, kecses vállmegoldások és fűzők teszik izgalmassá.

 

A teljes 2015-ös kollekciót a galériakép linkjére kattintva nézheted meg!

 

 

 

Fazonokat tekintve a hercegnős és A vonalú ruhák vannak többségben, illetve láthatunk aszimmetrikus, elől rövid, hátul hosszabb, néhány rövid és egyenes szabású darabot is. A 2015-ös kollekcióban gyönyörű tüllszoknyákat, csipkés felsőrészeket, fodros és egyszerűbb, hajtásokkal és gyöngyökkel ékített modelleket találhatunk.

Tipp: 2015-ben is nagyon trendi lesz az aszimmetrikus fazon, arról már nem is beszélve, hogy mennyire csábító lehetsz egy ilyen menyasszonyi ruhában!

 

 

A ruhák egyediségét a színes szalagok, - halványrózsaszín, szürke és vörös - a csipkés és gyöngyös díszítések, virágrátétek, mesés fodrok adják.

 

 

A Lisa Donetti is azok közé a divatházak közé tartozik, amelyek a legváltozatosabb váll- és hátmegoldásokra törekednek: átlátszó tüllborítás, csipkével ékített dekoltázsok, kecses vállpántos, szív alakban dekoltáltak és letisztult pántnélküliek... Szinte mindenre van példa, így bárki megtalálhatja a stílusához és ízléséhez leginkább passzoló fazont.

 

 

Modern elegancia és lenyűgöző nőiesség... Következő anyagunkban Elizabeth Fillmore legfrissebb kollekcióját mutatjuk be!

Képek forrása: dianelegrandbridal.com/lisa-donetti/