Menyasszonyi ruha - Elizabeth Fillmore 2014-15 kollekciói

Ha egy igazán egyedi, nőies ruhát keresel, akkor a figyelmedbe ajánljuk Elizabeth Fillmore kifinomult, varázslatos kollekcióit! Modern, szexi vágások, romantikus díszítések, éteri sziluettek... Nézd meg Te is ezeket a mesés darabokat!

Elizabeth 1993-ben a Parsons School of Design-ban szerezte meg diplomáját, majd egyedi kivitelezésű, romantikus estélyi ruhák tervezésébe fogott. Nem sokkal később a Saks Fifth Avenue igazgatójának tanácsára elkezdett menyasszonyi ruhákat tervezni - végül ebben talált rá önmagára, és azt mondja, ez a legjobb dolog, ami valaha történt vele.

Az Elizabeth Fillmore Bridal kollekciót 1999-ben indították útjára, mintegy az estélyi vonal kiterjesztéseként. Minden egyes ruha olyan mágikus, energikus kisugárzással bír, ami Elizabeth sajátos nőies, kicsit bohém stílusát tükrözi. A tervezőnő lenyűgöző érzékkel ötvözi a csábító vonalakat, a modern eleganciával és a romantikus egyszerűséggel.

2014 Őszi kollekció

Finom gyöngyhímzések, virágszirom, fantasztikus francia csipkék és lágy, nőies vonalak - Elizabeth egyik ámulatból a másikba ejt minket... Ezek a természet ihlette ruhaköltemények pillanatok alatt meghódítják a romantikus lelkületű menyasszonyok szívét!

A galériakép linkjére kattintva megnézheted Elizabeth Fillmore teljes őszi kollekcióját!

A már megszokott, extranőies sellő fazonokat csodás selyemmel és sifonnal, púder kék tafttal, gyöngyökkel ékített fűzővel, organza és tüll levelekkel kombinálta. A kollekcióban helyet kapott még egy modern, rövid ruha is, amelyet szintén mesés virágszirmok és tüllborítás tesz tökéletessé.

Tipp: A homokóra alkatú hölgyek bátran viselhetnek lágyan a földre omló, éteri sellőszabású ruhát, hiszen ez a fazon emeli ki leginkább nőies alakjukat.

A vékony spagetti pántos, illetve vállnélküli szív és V alakban dekoltált darabok mellett láthatunk magasabban záródó, tüllel párosított modelleket is. A kollekció különlegessége, hogy szinte minden darabot szexi hátkivágással álmodott meg a tervezőnő, sőt, itt-ott drámai masnival vagy finom, aprólékosan kidolgozott hímzéssel is találkozhatunk.

2015 Tavaszi kollekció

Gyönyörű francia csipkék és lágy olasz selymek, karcsú, nőies sziluettek, romantikus virágokkal és azzal a természetes eleganciával megspékelve, mely minden Elizabeth Fillmore kollekció sajátja. Ezekben a ruhákban igazán lehengerlő, érzéki Nőnek érezheted Magad!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes 2015 Tavaszi kollekciót!

Sellő, enyhén A vonalú és egyenes szabású menyasszonyi ruhákkal találkozhatunk ebben a kollekcióban, melyek gyönyörűen kiemelik a nőies idomokat. Az előző gyűjteményhez képest ez egy picit letisztultabb, kevesebb díszítést láthatunk. Azonban a tervezőnő itt sokkal többet játszott az anyagokkal: halvány pezsgőszínű tüllel fedett szoknyák, organza uszállyal párosított sifonruhák és csupa csipkéből megálmodott darabok.

A szexi hátkivágások továbbra is jelen vannak a gyűjteményben, ahogyan az egyszerűbb, extra vékony pántok, csónak, szív és V alakú dekoltázsok illetve bájos fűzők is.

Tipp: A vékony spagetti pántos vállmegoldás 2015-ben nagyon trendi lesz, ám csak akkor érdemes ilyen modellt választani, ha nem túl széles a vállunk.

Soron következő anyagunkban Alfred Angelo legfrissebb, meseszép hercegnős menyasszonyi ruháit fogjuk bemutatni.