Trendi örömanya ruhák 2015-ben

Mivel ők is fontos szereplői az esküvőtöknek, most az örömanyáknak szeretnénk segíteni, hogy ők is magabiztosan és gyönyörűen ragyogjanak a Nagy Napon. Nézd meg Te is a legújabb trendeket!

A legtöbb édesanya a nagy készülődés közepette el is felejtkezik saját ruhájáról, és általában az utolsó pillanatokban döbben rá: mit vegyen fel? Nem könnyű feladat kiválasztani a tökéletes örömanya ruhát. Évről-évre változnak a trendek, megújulnak a formák és közben egyre nő a választék, ezért most segítünk az örömanyáknak eligazodni a 2015-ös trendeket illetően.

Nem mindenki követi pontról-pontra a legújabb trendeket, és vannak, akik nem is kedvelik különösebben az estélyi ruhákat, mégis szeretnének csinosak és elegánsak lenni. Nekik ajánljuk a kosztümöt és a komplét, ami tökéletes választás az ilyen alkalmakra, a sokféle fazonnak köszönhetően pedig bárki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Tipp: Ha kíváncsi vagy milyen fazon emeli ki leginkább alkatod előnyeit, olvasd el korábbi cikkünket!

A nadrág kosztüm is nagyon elegáns megoldás lehet, ám ha szeretnéd megmutatni csinos lábaidat, akkor bátran viselhetsz térdig érő, szoknyás fazont is. A komplé, vagyis az azonos anyagú ruha-blézer együttes szintén nőies viselet. Rengeteg kombinációval találkozhatunk, a színek terén viszont kerüljük a pirosat és a fehéret, mert azok a menyasszony színei. 2015-ben a menta, barack, krém, fukszia, lila és kék árnyalatok hódítanak.

Tipp: Ha csípő vagy combtájékon súlytöbblettel rendelkezel, akkor egy hosszított blézer lehet a legideálisabb számodra.

A ruhákból talán még több a választék, mint a kosztümöket illetően: fantasztikus formák, színek és anyagok. Csupán három dolgot kell mindig szem előtt tartanunk: ne legyen túl szűk, felejtsük el a mély dekoltázst és kerüljük a térd fölé érő modelleket.

Tipp: Nem vagy biztos benne, melyik dekoltázs illik hozzád? Olvasd el erről szóló cikkünket is!

Bármilyen fazonú darabot is válasszunk, egy boleró, kiskabát vagy stóla gyönyörűen feldobhatja a szetted! Ezek lehetnek selyemből, szaténból vagy vékonyabb, áttetsző anyagokból, illetve a csipkeujjú és bőrbetétes modellek igazán divatosak lesznek 2015-ben is.

Egy nagyon elegáns, fényűző, hollywoodi glamour vagy vintage hangulatot árasztó esküvőre az estélyi ruha lehet a legjobb választás. 2015-ben is trendinek számítanak majd a csillogó, flitteres, ékköves és pazar hímzéses darabok, melyekkel szintén jól mutat a stóla, főleg, ha a ruhával egyező anyagú.

Jövőre is nagyszerűen kiegészíthető az elegáns kosztüm vagy ruha egy mesés, különleges kalappal, amely egy csapásra kifinomultságot és páratlan eleganciát kölcsönöz megjelenésünknek.

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg 2015-ös örömanya ruha inspirációnkat!


Hozzászólások