Molett menyasszonyi ruha trendek 2015

A molett menyasszonyok is lehetnek ugyanolyan csinosak és gyönyörűek életük Nagy Napján, mint a modell alkatú hölgyek. Tanácsok és trendtippek, hogy a teltebb idomú Nők is boldogan és magabiztosan léphessenek az oltár elé!

Hatalmas tévedés, hogy csak a modellalkatú hölgyek számára léteznek tökéletes, divatos menyasszonyi ruhák. Manapság már egyre több híres tervező - például Alfred Angelo, Jenny Packham, Mori Lee és az Allure Bridal - mutat be plus size menyasszonyi ruha kollekciókat, így biztosítva azt, hogy a teltebb alkatú hölgyek is bátran válogathassanak a legtrendibb darabok között.

Sidneys closet

Természetesen a molett alkatú aráknak kicsit nehezebb kiválasztani a számukra legelőnyösebb darabot, ezért most ebben segítünk, hiszen semmi sem lehetetlen! Csupán néhány fontos dolgot kell szem előtt tartani, és persze léteznek trükkök, amelyekkel hip-hop eltűntethetünk néhány kilót...

Mori Lee

Először is nézzük az anyagokat! Olyan szövetet érdemes választani, amelynek hajtásával, gyűrésével elrejthetjük az apróbb hibákat, ilyenek például a taft, a dupioni, a selyem és a szatén.

Tipp: Ha mindenképpen lágy esésű anyagból készült ruhát szeretnénk választani, akkor célszerű egy hangsúlyosabb felsőrésszel, vagy egy karcsúsító hatású derékövvel ellátott darabot választani.

Roz la Kelin

Vállnélküli fazont csupán abban az esetben érdemes választanunk, ha nem túl széles a vállunk. Ellenkező esetben sokkal előnyösebbek a nem túl vékony pántos, illetve a csipkével, tüllel kombinált hosszú vagy háromnegyedes ujjú modellek, melyek 2015-ben is nagyon divatosak lesznek.

Tipp: A megfelelő nyakkivágás kiválasztásához korábbi anyagunkban találsz tippeket, tanácsokat!

Jenny Packham

Allure Bridal

Az A vonalú fazon egy igazi jolly joker a menyasszonyi divatban, hiszen szinte bármilyen alkaton tökéletesen mutat: a szűk felsőrész kihangsúlyozza a nőiességedet, a beépített fűző karcsúsít, a lágyan bővülő szoknyarész pedig elrejti a vastagabb combokat és hercegnős, elegáns varázst kölcsönöz. A térdig érő, illetve "tea lenght" fazonok is számításba jöhetnek, ha vékony a bokád, nagyon nőies és bájos lehet az összhatás.

Tipp: Ha nem vagy biztos az alkatodat vagy a ruhafazonokat illetően, olvasd el korábbi cikkeinket is!

Alfred Angelo

2015-ben nagy divatnak örvendenek a köpenyek, a hosszú fátylak és a stólák, ezek közül azonban csak az utóbbit ajánlanám a teltebb idomokkal megáldott menyasszonyoknak, hiszen a túlságosan hosszú fátylak és uszályok még inkább terebélyesítik az alakot. Ezzel szemben egy szép stóla kifinomult, elegáns hatást kelt, a vállakra terítve optikailag még a felsőtestet is keskenyítheti.

Most pedig jöjjön a Nők titkos fegyvere: a fehérnemű! A sok-sok színes szatén és csipke alsónemű között bizony egy csomó olyan is kapható, amelyeket pont az ilyen különleges alkalmakra terveztek. Kényelmesek és akár több méretet is képesek karcsúsítani! Vannak olyan bodyk melyek az egész testet "veszik kezelésbe", illetve olyanokat is találhatunk, melyek célzottan egy-egy testrészt formálnak: a combot, feneket, a melleket vagy éppen a hasat.

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg 2015-ös trendi molett menyasszonyi ruha inspirációnkat!