Menyasszonyi ruha - Alfred Angelo 2015 mesebeli kollekció

Kislánykorodban Te is arról álmodoztál, hogy bárcsak Hófehérke, Ariel vagy Hamupipőke bőrébe bújhatnál? Most megteheted, hiszen Alfred Angelo legújabb kollekcióját kedvenc Disney hercegnőink ihlették.

Az Alfred Angelo márka minden idők egyik legrégebbi családi kézben tartott és vezetett esküvői divatháza. 1933-ban Alfred Angelo Piccione alapította meg Philadelphiában, majd csatlakozott felesége, a divattervező Edythe Vincent Piccione is. Több évtized kemény munkájának, tehetségüknek és különleges látásmódjuknak köszönhetően az Alfred Angelo ma már az egyik legsikeresebb menyasszonyi divattervező cég a világon.

Az Alfred Angelo a legkisebbtől a plus size méretig kínál ruhákat, illetve minden menyasszony, koszorúslány és örömanya 50 színárnyalat közül választhat. A megfizethetőség, a megbízhatóság és az egyedülálló, személyre szabott kínálat szintén hozzájárult ahhoz, hogy nemzetközileg elismert céggé váljon, és 80 éven keresztül megmaradjon a menyasszonyok egyik kedvenc márkájának.

Disney Fairy Tale menyasszonyi ruha kollekció 2015

Ez a teljesen új vonal pillanatok alatt meghódította a romantikus menyasszonyok szívét, a 2015-ös kollekcióban pedig a lenyűgözően elegáns, egyszerűbb darabok mellett láthatunk merészebb, romantikusabb és kifinomultabb ruhákat is.

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

Vibráló színekkel párosított mesés sellő, A vonalú és báli ruha fazonok: láthatunk indigó, jégkék, piros, halványlila és elefántcsontszínű darabokat, természeten ezek fehér színben is elérhetőek, ha a menyasszony klasszikusabb darabra vágyik.

Minden egyes darabot a Disney hercegnőkről mintáztak: a szabadszellemű Ariel ruhája szépséges sellő fazon, amelyen az óceánkék gyöngyök úgy ragyognak, mint a napfény a hullámokon, míg Auroráé elegáns A vonalú és a tengernyi tüllt, illetve romantikus csipkét, királynői benyomást erősítő fűzővel kombinálták.

Belle és Hamupipőke ruhája maga a megtestesült kecsesség, báj és tisztaság, a karcsúsító mídert és a csodás organza szoknyát díszítő gyöngyök ezernyi kristályként ragyognak. A Jázmin, Tiana és Rapunzel névre hallgató modellek testesítik meg a merészséget, szenvedélyt és szépséget, melytől a disney mesékben szereplő karaktereik is oly kedvesek számunkra.

Hófehérke csodás vörös ruhája fantasztikusan kiemeli belső szépségét, amitől ő lesz "a legszebb mind közül". Ezt a terjedelmes, uszállyal megálmodott igazi hercegnős ruhát kézzel készített rózsák és kristályokkal kirakott öv díszíti. A merész és elegáns Elza, vagyis a Jégkirálynő ruháján úgy csillognak az aprócska gyöngyök, akár a friss hó - talán ez az egyik legkülönlegesebb darab az egész gyűjteményben.

A Disney Fairy Tale kollekció bemutatóján gyönyörű kis koszorúslányok is felvonultak, tulajdonképpen a menyasszonyi ruhák kicsinyített másában. Tündéri látvány volt, arról nem is beszélve, hogy a kislányok megtestesítették mindazt az ártatlanságot, amely visszarepített minket gyermekkorunk mesevilágába.

Nézd meg Te is a kollekció varázslatos bemutatóját!

Soron következő anyagunkban Kenneth Pool legfrissebb ultranőies, mesés menyasszonyi ruháit fogjuk megmutatni Nektek!