Menyasszonyi ruha - Kenneth Pool 2014-15 kollekciói

A legfrissebb Kenneth Pool kollekciók ugyanazt a merész nőiességet és páratlan eleganciát tükrözik, amely minden kifinomult, szexi stílust kedvelő menyasszonyt elvarázsol. Nézd meg Te is ezeket a drámai, mesés modelleket!

Ez a márka az Amsale Group egyik tagja - Amsale Aberra, a híres tervezőnő 2003-ban alapította a Kenneth Pool vonalat, amelynek különlegességei a finom gyöngyhímzések, mesés anyagok és drámai formák. A Kenneth Pool gyűjtemények menyasszonyi ruháit az egyedi, bonyolult megoldások és couture részletek tesznek tökéletessé.

Kenneth Pool 2014 Őszi kollekció

Mindig merész, mindig szexi, mindig érzéki és nőies - ezek a Kenneth Pool ruhák. A 2014-es őszi kollekcióban fantasztikus selyem, szatén és tüllcsodákkal találkozhatunk, lendületes szabásvonalakkal párosítva.

A minőségi, finom anyagokkal párosított csábító sellő és trombita fazonok tökéletes, karcsú sziluettet biztosítanak, míg a beépített alakformáló míderek szép, egyenes vonalvezetést adnak, megemelik a melleket, így varázsolva mesés dekoltázst.

Tipp: A fűző, illetve míder nem csak királynői benyomást kelt, hanem mesés alakot is varázsol.

Pántnélküli, szív alakban dekoltált darabok alkotják ezt a kollekciót, melyeket romantikus, francia csipkével, aprólékos gyöngy- és kristályhímzésekkel, ékszerhatású övvel, légies tülluszállyal kombináltak.

Nézd meg Te is a 2014 őszi kollekció bemutatóját!

Kenneth Pool 2015 Tavaszi kollekció

Finom, minőségi anyagok és lágy vonalak, amelyek tökéletesen kiemelik a nők szépségét, míg a merész hátmegoldások, selyemmel bevont gombok, illetve a kristályok és flitterek a modern eleganciát képviselik.

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes tavaszi kollekciót!

A sellő és trombita fazonú ruhák nem hiába az érzéki, elegáns stílust kedvelő menyasszonyok favoritja, hiszen csodásan kiemelik a nőies domborulatokat, a térdtől vagy combtól bővülő szoknyarésznek köszönhetően pedig kényelmes viselet.

Tipp: Mindkét fazon a homokóra alkatú hölgyek számára a legelőnyösebb, mert a legnagyobb hangsúlyt a csípő és fenék vonalára helyezi.

Ebben a kollekcióban a tervező a romantikus csipkével kombinált, merész hátkivágásokra fektette a hangsúlyt. Ezekhez többnyire egyszerűbb pántok, illetve szív és V alakú dekoltázs párosul, ami elegáns és modern hatást kölcsönöz a ruháknak.

Nézd meg a 2015 Tavaszi kollekció bemutatóját is!

Következő anyagunkban a fantasztikus Maria Karin legújabb, lenyűgöző kollekcióit fogjuk bemutatni.