Menyasszonyi ruha - Maria Karin 2015 kollekciói

A Maria Karin ruhák a portugál tervezőnő egyedi stílusa miatt eltérnek a klasszikusan elegáns vonaltól. Aprólékos ezüst, gyöngy- és csipkerészletek, kacér fodrok, kecses, légies formák - ezek mind-mind a márka védjegyei...

A nemzetközileg elismert Maria Karin International divatház alapítója és tervezője a portugál származású Carina Patricia Ferriera Costa, az esküvői ruhák iránti rajongásának, stílusérzékének és kreativitásának köszönhetően csupán néhány év alatt Amerikában, Európában és Közép-Keleten is sikerre vitte a márkanevet.

A fiatal tervezőnő minőségi anyagokkal, aprólékos gonddal készített ruhái a kifinomult esztétika, illetve az érzéki, romantikus jegyek ötvözéséből születtek egy igazán egyedi és modern csavarral. Minden modelljét az időtlen elegancia és a jelen korszak szexis, magabiztos nőiessége hatja át.

Maria Karin Ocean Collection 2015

A mesés kristály- és gyöngyhímzések, a ruhákat borító sziromszerű díszítések, a könnyed, légies anyagok illetve a fodros és rakott tüllszoknyák egy varázslatos világ illúzióját keltik - mintha bármelyik pillanatban meseországba repülhetnénk a szelek szárnyán...

Kattints a galériakép linkjére, és nézd meg a teljes Ocean kollekciót!

A klasszikus nőies formákat, mint a sellő, az A vonalú és báli ruha fazon, csodásan bővülő szoknyarésszel és testre simuló, gazdagon díszített felsőrészekkel álmodta meg a tervezőnő.

Tipp: Ha végképp nem tudsz dönteni, akkor jó választás lehet egy elegáns, finom anyagokkal - például csipkével és tüllel - kombinált A vonalú ruha, hiszen ez a fazon szinte minden alkaton tökéletesen mutat.

Érdemes egy pillantást vetni ezekre a változatos hátkivágásokra, csipkés, illetve hímzett tüllborításokra és a sokszínű, ultranőies vállmegoldásokra. Magas nyakvonalú vagy hosszú csipkeujjú darabok, ha az időtlen eleganciát kedveled, és vállnélküli, pántos, szív, illetve V alakban dekoltált modellek, ha a romantikus nőiesség híve vagy.

Tipp: 2015-ben nagyon trendinek számítanak majd a csipkés ujjak, csakúgy, mint a hímzésekkel és kristályokkal ékített magas nyakú darabok.

Maria Karin Couture Secret Collection 2015

Maria Karin legújabb couture kollekciója abban különbözik az Ocean gyűjteménytől, hogy itt a ruhák az exkluzív elegancia jegyében születnek, még finomabb, még fényűzőbb szövetekből és a hollywoodi glamour-t idéző csodás díszítésekkel.

Ha kíváncsi vagy a teljes CoutureSecret gyűjteményre, kattints a galériakép linkjére!

Lenyűgözően nőies A vonalú és sellő fazonú ruhákat láthatunk csábító hasítékkal, illetve bonyolult szabású, tengernyi tüllel és tafttal turbózott hercegnős ruhákat. A többrétegű szoknyák időtlen, klasszikus elegáns hatást keltenek, míg a habos-babos ruhaköltemények a romantikus menyasszonyok szívét dobogtatják meg először.

Ebben a gyűjteményben is változatos vállmegoldásokat, illetve kreatív és merész hátkivágásokat láthatunk, kifinomultsággal, egyediséggel fűszerezve. Aszimmetrikus, ejtett vállú, hímzett magas nyakú, virágszirmokkal hintett, áttetsző csipkével borított hosszú ujjú modellek, stílusos V alakban dekoltált darabok... ez csak néhány, a rengeteg káprázatos variáció közül.

Soron következő cikkünkben Ines di Santo legfrissebb mennyei, ultranőies kollekcióit fogjuk bemutatni.