Menyasszonyi ruha - Ines di Santo 2014-15 kollekciói

Az esküvője napján minden menyasszonynak lehetősége van megmutatni legnőiesebb, legelegánsabb oldalát... A fantasztikus tervezőpáros minden ruhát úgy tervez, hogy viselőjük a vörös szőnyegen érezhesse magát: klasszikus nőiesség ötvözése a modern luxussal.

Ines Di Santo saját nevével fémjelzett alkalmi és menyasszonyi ruha márkája1984-ben indult Torontóban. Ekkor lánya, Veronika 9 éves volt, aki tulajdonképpen a műteremben nőtt fel. 14 évvel később csatlakozott édesanyjához, együtt vívták ki a nemzetközi és média elismerést. Ruhájukat többször is láthattunk már a vörös szőnyegen, többek között például a Golden Globe-on is.

Ines di Santo kifinomult, elegáns stílusa tökéletes harmóniában olvad össze lánya modern, váratlan megoldásaival és fiatalos attitűdjével. A ragyogás és a vibráló nőiesség inspirálja kollekcióikat, a ruhák tökéletes illeszkedését a couture technológia biztosítja. A luxus részletek egyediségét a kézzel készített gyöngy- és kristályhímzések, a finom Chantilly csipke, a puha strucctollak, a selyem, az organza és a csillogó taft, illetve a bonyolult Aleçon csipkék kombinálása adja.

Ines di Santo Couture 2014 őszi/téli kollekció

Art Deco ihlette csipkék, lágyan suhogó francia selyem, puha olasz sifon és habkönnyű anyagok mesteri kompozíciója. A vörös szőnyeg érzéki csillogására vágysz? Ne habozz, nézz utána ezeknek a csodás ruháknak!

A galériakép linkjére kattintva megnézheted a teljes Couture 2014 őszi kollekciót!

Változatos formákat láthatunk: csábító hasítékkal ellátott egyenes szabású, elegáns sellő és A vonalú darabok, illetve néhány báli ruha fazon. A kollekcióban találunk két rövid modellt is, amelyből az egyiket többrétegű, gyönyörű tülluszállyal láttak el, ami azt a hatást kelti, mintha aszimmetrikus fazon lenne.

A 2015-ben trendinek számító rácsos és hosszanti minták itt is feltűnnek: vagy az alakformáló míder, vagy a kristályok és gyöngyhímzések adják azt a tiszta, egyenes vonalvezetést, amitől a hölgyek még karcsúbbnak, még légiesebbnek tűnnek.

Láthatunk egyszerűbb, csipkeborítással megálmodott felsőrészeket, ám vannak gazdagon díszített darabok is: ejtett vállú, csipkepántos, nyakékszerű vállmegoldásokat, illetve pántnélküli, szív és mélyebb, V alakban dekoltált modellek.

Tipp: A legtöbb fazont hátul merész, szexi hátkivágással kombinálták, ami tökéletes választás lehet, ha egy nem mindennapi, különleges darabot szeretnél!

Ines di Santo Luxe 2014 őszi/téli kollekció

Ahogyan a nevéből is kitalálhatjuk, ezt a gyűjteményt a kifinomult luxus részletek teszik egyedivé. Legfőképpen ez az anyagválasztásban és az időtlenül elegáns stílusban mutatkozik meg: modern játékos nőiesség, kiváló minőségű, lágy szövetek, klasszikus és kacér formák.

Nézd meg a Luxe 2014 őszi-téli kollekció összes darabját!

Az A vonalú, trombita, sellő és báli ruha fazonok örök divatnak örvendenek, hiszen mesésen kiemelik a nőies alakot, és nem csak a tökéletes homokóra alakkal rendelkező hölgyeknek állnak jól.

Tipp: A báli ruha fazon a magasabb hölgyeknek a legelőnyösebb, hiszen az alacsonyabb termetet könnyen "összenyomhatja" a terjedelmes szoknyarész.

A tervezőpáros ezeket a formákat többrétegű tüll vagy peplum szoknyával, ékszerhatású övekkel és egyszerűbb, pántos, csipkeborításos vagy szív alakban dekoltált felsőrészekkel tette tökéletessé.

Ines di Santo 2015 tavaszi/nyári kollekció

Gyönyörű dombok, buja virágok - a világ legszebb kertjei ihlették ezt a kollekciót. A szépséges csipkés megoldások és aprólékos gyöngy applikációk a varázslatos botanikai csodákat idézik, a lendületes, áramló vonalak és díszítések pedig a szabadságra és a vadregényes angol vidékekre emlékeztetnek.

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

Szinte minden fazonnal találkozhatunk ebben a gyűjteményben: csábító egyenes, trombita és sellőszabású, illetve nőies A vonalú és báli ruha fazonú ruhákat láthatunk. A legkülönlegesebbek azok a hercegnős darabok, amelyek szoknyájának volumenét organza fodrok, tengernyi tüll vagy toll adja.

Tipp: A trombita és sellő fazon a homokóra alkatú hölgyeknek a legelőnyösebb, míg az A vonalú modellek szinte minden alkaton jól mutatnak.

A fűzős megoldások továbbra is nagyon trendik, legyen az áttetsző csipkeborítással vagy egyszerű szív alakú dekoltázzsal párosítva. A szexi hátmegoldások és -kivágások továbbra sem tűntek el, fantasztikus felsőrészekkel álmodták meg őket: rojtos mellrész, kristály- és gyöngyhímzések, hosszú csipkeujjak, merész váll láncok, mély V alakú dekoltázsok.

Következő anyagunkban Julie Vino egyedülálló, érzéki menyasszonyi ruha kollekcióit mutatjuk be.