Menyasszonyi ruha - Julie Vino 2014 kollekció

Exkluzív, egyedi design, ultranőies elegancia, drámai fazonok, melyek tökéletesen követik a női test vonalát és kiemelik a menyasszonyok szépségét... Kell ennél több? Nézd meg Te is Julie Vino legújabb, fantasztikus kreációit!


Julie Vino egyike azon izraeli tervezőknek, akik menyasszonyi ruha tervezőnek születtek, hiszen hogyan másként lehetne ennyire tökéletes, érzéki és feledhetetlen ruhákat alkotni? Julie már gyermekkorában tudta, hogy a divattervezés az egyetlen módja, hogy kiélje kreativitását és a szépség iránti szenvedélyét. Divattervezést tanult egy vezető akadémián, majd szakmai vezetői képzésen vett részt kanadai, illetve izraeli estélyi és menyasszonyi divatházakban. 5 évvel ezelőtt pedig megalapította saját márkáját Jaffa-Tel-Aviv-ban, Izrael második legnagyobb városában.

Julie Vino menyasszonyi ruhák

A tervezőnő stilisztikai látásmódja egyedülálló a menyasszonyi divat világában. Kollekciója egyedi kompozíciója a legújabb divatirányzatoknak, a klasszikus, kifinomult stílusnak és a merész, modern nőiességnek.

Julie számára a mesés szövetek és kiegészítők jelentik a kimeríthetetlen ihlet forrását, az alapanyagokat nem tömbszerűen, hanem egyedileg választja ki. Indiából kézzel készített brokátot, a finom csipkéket és a gazdag részletekhez szükséges kelméket Franciaországból importálja, a hímzett szöveteket pedig Olaszországból.

A további hímzések elkészítésre saját stúdiójában is létrehozott egy részleget, ami lehetővé teszi, hogy még speciálisabb és még különlegesebb mintákat készítsenek.

Julie Vino hisz abban, hogy a menyasszonynak is részt kell venniük a tervezés folyamatában ahhoz, hogy igazán a magukénak érezhessék a ruhájukat, ezért testre szabott esküvői ruhák gyártását és tervezését is vállalja. Ez azt jelenti, hogy a menyasszony is jelen van, sőt, teljes értékű partnerként vesz részt a tervezési folyamatban.

Julie Vino 2014 Őszi kollekció

Érzéki és ragyogó esküvői ruhák, melyben igazi dívaként tündökölhetsz a Nagy Napon! A kollekció célja, hogy a geometria mintákat és a nőies, lágy íveket harmóniában olvassza össze, így létrehozva egy különleges, ellenállhatatlanul nőies kompozíciót. Ezt a hatást erősítik az átlátszatlan és áttetsző anyagok ötvözése, illetve a testre simuló, szoborszerű, mégis érzéki sziluettek.

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg Julie Vino teljes őszi kollekcióját!

A sellő, trombita és enyhén A vonalú fazonok a legérzékibb, legnőiesebb formák, ezért ezeket választja a legtöbb menyasszony. Julie kollekciójában láthatunk légies és hasítékos darabokat, peplummal, csillogó anyaggal kombinált, terjedelmes uszállyal, illetve aranyszínű fém övvel megálmodott modelleket is.

Tipp: Érdemes azért figyelembe venni a testalkatunkat is, hiszen a testre simuló darabok nem csak szuper elegánsak, hanem sok esetben a nem annyira előnyös testrészeket (is) előtérbe helyezik. Ha nem rendelkezel tökéletes homokóra alakkal, akkor is előnyös lehet egy passzos felsőrésszel ellátott, lágyan bővülő A vonalú ruha.

Fényűző anyagok, drámai vágások és ultranőies stílus - lehet, hogy csak én vagyok ilyen megszállott, de ezek a felsőrészek lenyűgözőek! Különleges, krémszínű áttört csipkével kombinált csónak és V kivágású darabokat, vékony pántos, pántnélküli, szív alakban dekoltált, gyöngyös míderrel párosított modelleket láthatunk.

Tipp: A míder tiszta vonalvezetést ad, illetve csodás dekoltázst és karcsú derekat varázsol. Válassz egy ilyen darabot, ha igazán fényűző és királynői megjelenésre vágysz!

Külön kiemelném ezeket a gyönyörű csipkéből és finom, enyhén áttetsző, illetve csillogó anyagból kialakított hosszú ujjakat, melyek között találhatunk buggyos, passzos és romantikus bővebb szabású modelleket is.

Tipp: 2015-ben továbbra is nagyon trendi lesz a hosszú ujjú menyasszonyi ruha, ezért bátran ajánlom minden romantikus, elegáns és vintage stílust kedvelő arának!

Végül, de nem utolsó sorban nézzük ezeket a kreatív és csábító hátmegoldásokat, amelytől igazán különleges lesz minden ruha! Igaz, hogy nem csak Julie Vino fektet hangsúlyt a mesés hátkivágásokra, ám az biztos, hogy nagyon egyedi, exkluzív és lehengerlően elegáns módon teszi.

Soron következő anyagunkban Ziad Nakad legfrissebb, különleges menyasszonyi ruháit láthatjátok!