Menyasszonyi ruha - Ziad Nakad 2014-15 kollekciói

Klasszikus formák, tökéletes elegancia, aprólékosan kidolgozott, fényűző részletek, meseszép szövetek - ezek teszik egyedivé és ellenállhatatlanná Ziad Nakad kollekcióit! Nézd meg Te is ezeket a fantasztikus ruhákat!

A libanoni születésű Ziad Nakad-nak kisgyerek korától kezdve a divat a szenvedélye. Kedvenc időtöltése a ruhaskiccek rajzolgatása volt, illetve szerette merőben új, mégis klasszikus, apró részletekkel ékíteni az egyszerűbb darabokat. Ziad Nakad azon tervezők közé tartozik, akik az álmaik megvalósulásához vezető útra hamar rátaláltak: karrierje és hivatása 1997-es saját divatbemutatójával indult.

Ziad Nakad nevéhez a menyasszonyi ruha márkán kívül haute couture kollekció is fűződik, amelynek minden mesés darabja a ragyogó nőiességet hivatott hangsúlyozni.

Bridal Collection 2015

Lenyűgözően elegáns ruhák, melyekben a klasszikus elegancia modernitással ötvöződik, és káprázatos, kézzel készített hímzések, kristályok, csipkék tesznek tökéletessé. Visszafogottabb vagy merészebb darabra vágysz?

A galériakép linkjére kattintva megnézheted a teljes kollekciót!

Ultranőies hercegnős és lágy A vonalú ruhákat, szuperszexi fodrokkal és hajtásokkal kombinált sellő fazonokat láthatunk, illetve néhány modern, aszimmetrikus modell is helyet kapott a kollekcióban.

Tipp: Ha bátor menyasszony vagy, és egy igazán különleges darabot szeretnél, válassz egy aszimmetrikus fazont, amely egyszerre elegáns és nőies.

Csodaszép csipkével párosított illúzió nyakvonallal, szív és merész, mélyebb V alakban dekoltált, ejtett vállú, illetve trendi hosszú ujjú és hatalmas masnival díszített darabokkal találkozhatunk.

Tipp: A magas, vékonyabb testalkatú aráknak a pántnélküli szív alakú, és mély dekoltázzsal megálmodott darabok rendkívül előnyösek.

The White Realm Bridal Collection 2014/2015

"White realm" - azaz fehér birodalom... Találó elnevezés, hiszen minden egyes darab igazi királynői eleganciát sugall, hála a minőségi, puha anyagoknak, mint a tüll, a csipke, az organza és a szatén, illetve az ultranőies formáknak.

Kattints a galériakép linkjére, és nézd meg a teljes kollekciót!

Két sellőszabású csupa csipke ruha kivételével minden modell báli ruha vagy A vonalú fazon, amely kiemeli a szépségedet és nőies kisugárzásodat. Saját egyéniségedhez passzoló kiegészítőkkel igazán egyedivé teheted: hosszú vagy rövid, arcba omló fátyollal, egyszerű konttyal vagy éppen hangsúlyos kiegészítőkkel képzeled el álmaid esküvői ruháját?

Szépséges csipkeujjak, magas nyakú és kreatív, ejtett vállú darabok, illetve merészebb dekoltázsok várnak ebben a kollekcióban.

Tipp: A 2015-ös trendek között szerepelnek a háromnegyedes és hosszú, áttört csipkével kombinált megoldások is, melyek őszi vagy elegáns, vintage stílusú esküvőre is kitűnőek lehetnek.

Következő anyagunkban Romona Keveza legfrissebb, páratlanul nőies kollekcióit mutatjuk meg Nektek!