Menyasszonyi ruha - Naomi Neoh vintage kollekció 2015

Naomi Neoh csillogó, vintage Hollywood ihlette kollekciója a romantikus, bájos elegancia és finom nőiesség érzetét kelti bennünk. Kíváncsi vagy, mely ikonokat idézte meg ruháival a tervezőnő?

Naomi Neoh első kollekciójával 2008-ban debütált, és azóta minden évben sikerül meglepnie minket újabb, klasszikus stílusú, modern csavarral megspékelt, fantasztikus menyasszonyi ruhákkal. A tervezőnőnek fiatal kora ellenére sikerült magát felküzdenie a legjobb brit tervezők közé, esküvői kreációi pedig ma már világszerte elérhetőek.

Naomi Neoh menyasszonyi ruhák

A tervezőnő ruháiban könnyű elképzelni, ahogy reflektorfényben, filmsztárként lépkedünk a vörös szőnyegen... Mesés, luxus anyagok, - mint például, selyem, francia csipke, puha organza és sifon -, tökéletes alakformálóként funkcionáló fűzők és klasszikus formák, selyemvirágokkal, csipkés boleróval, illetve aprólékos gyöngyhímzésekkel fűszerezve.

A ruhák könnyű szabásúak, a finom anyagok kényelmes, szabad mozgást engednek, míg a míderek és uszályok csodás, nőies sziluettet biztosítanak. Elegáns menyasszonyi ruhák a romantikus, vintage és hercegnős stílust kedvelő hölgyeknek!

Kattints a galériakép linkjére, és nézd meg Naomi Neoh 2014-es kollekcióját is!

Iconic Collection 2015 by Naomi Neoh

A tervezőnő legújabb gyűjteményét Hollywood aranykorának filmcsillagai ihlették, mint Audrey Hepburn, Frieda, Ava és Claudette... Fényűző, stílusos elegancia, fantasztikus anyagok, romantikus formák, megspékelve lenyűgöző, magabiztos nőiességgel.

A galériakép linkjére kattintva megnézheted a teljes Iconic kollekciót!

A tervezőnő új szövetekkel és új részletekkel kísérletezett, mint például a csipkés bolerók és ujjak, drágakövekkel ékített övek, kiegészítve ezzel a már megszokott szalagokat és romantikus, selyemvirágos díszítéseket.

Ebben a kollekcióban új árnyalatokat is felfedezhetünk, mint például a halovány rózsaszín és barack, amelyek tökéletesen kiemelik a bőr tónusait, ugyanakkor egy kis modernitást lop a klasszikus eleganciába.

Tipp: A porcelánfehér bőrű menyasszonyoknak is ajánljuk ezeket az árnyalatokat, hiszen a hagyományos fehér szín inkább sápasztja, mint kiemeli bőrüket.

Egyenes, enyhén bővülő sellő és A vonalú, illetve hercegnős fazonok között válogathatunk. Vannak terjedelmes uszállyal megálmodott darabok, de láthatunk egyszerűbb, uszály nélküli darabokat is.

Tipp: Az A vonalú darabok szinte minden alkaton tökéletesen mutatnak, míg azok a fazonok, amelyek a testre simulnak a homokóra alkatú hölgyeknek a legideálisabbak.

A felsőrészeket háromnegyedes és hosszú csipke ujjakkal, kreatív hátmegoldásokkal, romantikus csipkékkel kombinálták, illetve találkozhatunk szív és V alakban dekoltált, pántnélküli, csónaknyakú variációkkal is.

Soron következő anyagunkban a legújabb szupernőies és elegáns Lily menyasszonyi ruhákat mutatjuk be!