Menyasszonyi ruha - Romona Keveza vintage kollekciói 2014-15

Klasszikus, nőies darabok, merész vágásokkal, csipetnyi vintage eleganciával - hamisítatlan Romona Keveza stílusban. Lélegzetelállító megoldások, lágy szövetek, igazi nőies kreációk várják 2015-ben a menyasszonyokat!

Romona Keveza 1999-ben mutatta be első kollekcióját Luxe Bridal Collection néven, 2006-ban pedig elindította a Legends by Romona Keveza márkát is. A Keveza ruhákat olyan divatikonok ihlették, mint Grace Kelly, Audrey Hepburn és Jacqueline Kennedy. Ma pedig olyan hírességeket láthatunk a vörös szőnyegen végigvonulni Romona ruháiban, mint Lady Gaga, Nicole Kidman, Angelina Jolie, Penelope Cruz és Sofia Vergara. A tervezőnő nagy hangsúlyt fektet a nőiességre, az innovációra és a kifinomult, luxus részletekre - nem hiába tartják számon évek óta a világ legjobb tervezői között.

 

 

Ruháiban a tökéletes couture kivitelezés és a modern elegancia találkozik, a fantasztikus anyagoknak és azok néha szokatlan párosításának köszönhetően fantasztikus menyasszonyi ruhák születnek. Nem csak a vintage stílus kedvelőinek ajánljuk a Keveza ruhákat, fantasztikusan illenek az elegáns, fényűző, klasszikus és modern, romantikus hangulathoz is.

 

 

Luxe by Romona Keveza 2014 őszi kollekció

Egyszerű formák jellemzik ezt a kollekciót: elegáns sellő és A vonalú darabokat láthatunk. A puha anyagoknak és a beépített alakformáló mídernek hála, minden ruha a legtökéletesebben simul a menyasszonyok testére és gyönyörűen kiemelik a buja, nőies idomokat.

 

 

A felsőrészeket is a szolíd, visszafogott romantika jegyében álmodta meg a tervezőnő: csipkével borított, pántnélküli, szív alakban dekoltált, csónaknyakú és ejtett vállú modellekkel találkozhatunk. Néhány ruhát ékszerhatású öv díszít, ami még jobban kihangsúlyozza a hölgyek derekát, miközben egy kis csillogást lop a megjelenésbe.

 

 

Legends by Romona Keveza 2014 őszi kollekció

A Luxe kollekcióhoz képest ez a gyűjtemény kifinomultabb és romantikusabb: újdonságként hatnak a krémszínű csipkés, finom selyem és fényes szatén csodák.

 

Kattints galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

 

 

 

Az A vonalú és sellőszabásúak mellett láthatunk tüllel vagy selyemmel kombinált trombita fazonokat is, amelyek még inkább erősítik a romantikus, elegáns benyomást.

Tipp: A sellő és trombita formák a homokóra alkatú aráknak a legelőnyösebb, míg a lágyan bővülő A vonalúak szinte minden alkaton tökéletesen mutatnak.

 

 

Úgy tűnik, a váll kihangsúlyozása újra előtérbe került, ugyanis ebben a kollekcióban még több ejtett vállú és V alakú kivágással kombinált modell. Természetesen több pántnélküli, szív alakban dekoltált darab is helyet kapott a gyűjteményben, sőt sok esetben csipkeborítást is alkalmazott a tervező, ami a dekoltázsnál egy picit túllóg.

 

 

Luxe by Romona Keveza 2015 tavaszi kollekció

Drámai vágások, letisztult formák, különleges felsőrészek és modern, fém övek tűntek fel a tavaszi kollekcióban. Egyrészt előtérbe került a nőies sziluettek kihangsúlyozása, másrészt újdonságként hatnak a szokatlan dekoltázsok, illetve a pántos és kivágások elhelyezése.

 

Kattints galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

 

 

 

Szinte minden fazont felvonultatott Romona: klasszikus egyenes vonalú, sellő, trombita, hercegnős, sőt még lágy esésű A vonalú ruhákat is láthatunk.

Tipp: A hercegnős fazon a magas, vékony hölgyeknek a legideálisabb, hiszen az alacsony arákat optikailag "összenyomhatja" a terjedelmes tüllszoknya.

 

 

Felsőrészek terén, mint már említettem, több szokatlan, aszimmetrikus fazonnal is találkozhatunk, persze láthatunk egyszerűbb V nyakú, szív alakban dekoltált, ejtett vállú darabokat és szirmokhoz hasonló díszítéssel kombinált kerek nyakkivágást is.

 

 

Legends by Romona Keveza 2015 tavaszi kollekció

A Legends tavaszi kollekcióját szintén egyfajta romantikus, szupernőies hangulat lengi körül: csipkék, organza és tüll minden mennyiségben, hosszú csipkés fátylakkal kombinált, test vonalát követő ruhák a vintage elegancia jegyében.

 

Kattints galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

 

 

 

Romona a tőle megszokott stílusérzékkel álmodta meg a mesés szövetekkel párosított sellő, A vonalú és trombita fazonokat. Vékony, ezüstös öveket itt is láthatunk, ami még inkább erősíti a karcsú, nőies sziluetteket.

Tipp: A trombita fazon csupán annyiban különbözik a sellőtől, hogy a szoknyarész nem térdtől, hanem combtól bővül. Mindkettő szexi, szupernőies és divatos forma.

 

 

Láthatunk szív és V alakban dekoltált, tüllel és csipkével fedett dekoltázsokat, tüllpántokat és sapkaujjú modelleket is. Szinte minden darabbal az 50-es évek csillogó, izgalmas hangulatát hozza el a tervezőnő, miközben trendinek és csábítónak érezhetjük magunkat!

 

 

Ízelítő a 2015 őszi kollekcióból

Fantasztikus ruhaköltemények, melyeknek fenséges eleganciáját még az istennők és hercegnők is megirigyelnék! Bravó Romona! Lenyűgöző, fényvisszaverő szatén, amely olyan, akár a folyékony selyem, szatén krepp, és csipkés hátak, modern tüllszoknyák és mesés uszályok...

 

 

Szintén láthatunk nőies sellő, trombita és elegáns A vonalú, illetve egy egyenes fazonú darabot.

Tipp: Ha igazán lehengerlő, sikkes vintage stílusú menyasszonyi ruhára vágysz, válaszd ezt a boka fölé érő, egyszerű tüllszoknyás, mégis szupernőies darabot vagy egy ilyen csupa csipkés modellt.

 

 

Hosszú csipkeujjak, aszimmetrikus, csónaknyakú, szív és V alakban dekoltált, illetve merész hátkivágások, ezüstös övek és szexi csipkeborítások teszik színesebbé a kollekciót.

 

 

Soron következő anyagunkban Naomi Neoh legújabb, szintén vintage stílusú, lenyűgöző menyasszonyi ruhakölteményeit mutatjuk meg Nektek!

Képek forrása: http://www.romonakeveza.com