Menyasszonyi ruha - Lilly Bridal Fashion 2015 kollekció

Finom anyagok, klasszikus formák modern részletekkel kombinálva - a Lilly menyasszonyi ruhákat a romantikus, kifinomult, nőies stílust kedvelő hölgyeknek ajánljuk! Nézzük, 2015-ben milyen csodás darabokat kínálnak!

A Lilly Bridal egy dán menyasszonyi Divatház, amely kecses, tündérmesébe illő ruhákat árul, melyekben a klasszikus elegancia, a modern nőiesség és a kifinomult, bájos részletek ötvöződnek. Ultranőies kollekcióival minden évben elkápráztat bennünket, ezért már meg sem lepődünk, hogy 2015-ben is mesés ruhakölteményekkel, csipke bolerókkal és pazar kiegészítőkkel lep meg minket!

Lilly Bridal Fashion 2015 Collection

A klasszikus formákat minőségi, csodás anyagokkal párosították - az amúgy egyszerű modelleket mennyei elegancia és kifinomult gyöngydíszítések, hajtások, csipkék és kreatív megoldások teszik tökéletessé.

Kattints a galériakép linkjére, és nézd meg a teljes 2015-ös kollekciót!

Változatos formák között válogathatunk: javarészt elbűvölő sellő, trombita és A vonalú fazonokkal találkozhatunk, illetve néhány szuper elegáns, egyenes vonalú darab is helyet kapott a gyűjteményben.

Tipp: Minden darabot beépített alakformáló fűzővel láttak el, ami csábító dekoltázst, karcsú derekat és megfelelő tartást biztosít egész nap.

Néhány olyan kreációt is láthatunk, amelyet ezüst vagy fehér színű, selyem, tüll, illetve organza virággal ékített övszerű szalag díszít. Hátul, a fűző alatt masniban végződik, ami bájos, hercegnős megjelenést kölcsönöz. Egyszerű, mégis nagyszerű megoldás, ami klasszikusból modern nőiességet varázsol.

Kreatív hátrészeket és egyszerű, ám nőies vállmegoldásokat láthatunk, melyeket csipkével, tüllel és csodaszép, aprólékos hímzésekkel kombináltak. Találunk szív és V alakban dekoltált, csónaknyakú, pántos, vállnélküli, nyakba kötős, rövid, illetve hosszú csipkeujjú fazonokat.

Tipp: 2015-ben nagyon trendinek számítanak a csipkés hosszú és háromnegyedes ujjak, illetve a magas nyakvonalú modellek, amelyeket ugyanezzel az izgalmas anyaggal párosítottak.

Soron következő anyagunkban Claire Pettibone legújabb, gyönyörű bohém stílusú menyasszonyi ruháit mutatjuk be!