Állati esküvők

Kedvenceink a meghívottak listáján

A kutya az ember legjobb barátja. Ez bár régi közhely, igaz és nem elfelejtendő semmilyen körülmények között. Kedvenceitek ugyanolyan fontos meghívottak, családtagok, mint a násznép többi része.

Különleges figyelmet és törődést érdemelnek. Szerencsére manapság rengeteg állatbarát étterem és vendéglátóhely van, ahol könnyűszerrel meg tudjátok szervezni esküvőtöket. Itt valóban körberajongják a kis kedvenceket és Ti is jól mulathattok.

 

 

A kutyáknak és cicáknak van néhány alapvető szükséglete, amit nem árt szem előtt tartani, ha kedvenceitekkel együtt szeretnétek ünnepelni a Nagy Napot. Gondoljunk a megfelelő vízellátásra, főleg nyári esküvőn. Kis tálkákat kell kihelyezni, plusz jól jön néhány kád, vagy más edény, melyben hűsölni tudnak a kutyusok. Az alom elhelyezésénél vegyük figyelembe, hogy a huzat vagy a szél könnyen a terembe hozhatja a kellemetlen szagokat. Elzárt, szeparált helyen állítsuk fel az állatok toalettjét.

 

 

Gyakori, hogy az állatokat öltöztetik a gazdik. Nem mondom, hogy elkerülendő, de mindenképpen a kedvenc érdekeit tartsuk szem előtt, ne a személyes ízlésünket. Egy téli esküvőn nagyon jó ötlet meleg mellénykét adni a kutyusunkra, de egy meleg, fülledt nyári lagzira nem kell túlöltöztetni Őket! Jópofa, kényelmes kiegészítőket válasszunk Nekik, ha már mindenképpen ragaszkodunk az extra öltözékhez.

 

 

Programokat és játékokat is biztosítsunk a cicáknak és a kutyáknak is. Néhány étteremben ez a szolgáltatás része, de egyeztessetek időben a részletekről. Jó, ha van hová vinni a kutyusokat éjszakára is. Gondoljunk arra, hogy elfáradnak és nyugalomban szeretnének szundítani. A lagzi zaja nem biztos, hogy megfelelő lenne számukra. Egy kedves rokon, vagy közelben élő barát lakhelyén kényelmesen elférnek.

 

Állatok az esküvőn- inspirációk, hogy Te is kedvet kapj hozzá!

 

 

 

A kedvencek csodásan mutatnak majd az esküvői fotókon is. A beállított képek mellett jelezzétek a fotósnak és a videósnak is, hogy koncentráljon a bensőséges pillanatokra, melyeket a kedvenceitekkel osztotok meg. Nagyon megható lesz majd visszanézni ezeket a felvételeket. Állat és ember őszinte, hűséges kapcsolata, túl a rajongáson és a feltétel nélküli szereteten.

 

 

Drága kedvenceink minden törődést és figyelmet megérdemelnek. Ők teszik életünket szebbé, jobbá és élhetőbbé. Ha a Te célod is az, hogy minél több állat találjon gazdára, csatlakozz a Menyegzőlap kezdeményezéséhez, szervezz Te is jótékonysági esküvőt!

 

A részletekről a képre kattintva még többet megtudhatsz!

 

"A hit a képesség látni a láthatatlant, hinni a hihetetlenben, és elfogadni, amiről a tömegek azt hiszik lehetetlen."

Képek forrása: Pinterest.com