Variációk vendégszállításra

Korábban már sokan foglalkoztunk a különféle esküvői járművekkel. De mivel főleg a Pár szállító eszközét vettük górcső alá, mutatunk most Nektek néhány alternatívát a násznép szállítására.

A választásnál vegyétek figyelembe a tervezett esküvő stílusát, a szállítandó násznép létszámát és a távolságot, amit meg kell tenni. Ha a vendégek egyöntetűen kocsival érkeznek, vagy mindenkinél van annyi szabad hely, hogy a gépjárművel nem rendelkezők is kényelmesen elférjenek, akkor ez kipipálva. Persze ez egy elég ritkának számító eset...
 


Ha viszonylag kisebb létszámú vendégről kell ebből a szempontból gondoskodnunk, intézhetünk egy-két taxit. Gyors, kényelmes és igazán hangulatos, hiszen nemrég az összes taxi sárgára változott. Néhány társaság extra szolgáltatásokat is bevezet, igényeitek szerint. Érdemes azért a tarifákról előtte értekezni, ez jól jöhet még később, ha a vendégek szállingózni kezdenek hazafelé.

Variációk esküvői buszra:

 

 


A busz a tökéletes megoldás, ha a násznépből többen jönnek autó nélkül. Rengeteg alternatíva áll rendelkezésünkre a nagy sárga iskolabusztól egészen az oldschool, retro buszokig. Egyszerre nagyobb társaságot tudnak szállítani, a csomag is elfér, és a hangulat is jó lesz biztosan! A sofőrt azért illik meghívni ebédre vagy vacsorára, illetve ha messzebbre utaztatjuk a vendégeket, számára is biztosítsunk szobát.

Inspirációk hintós násznépszállításra!

 

 


Kétség kívül elegánsabb és kevésbé költségkímélő változat, ha mindenkiért kocsi jön, mint régen az úri báloknál. A lovas kocsik sora nagyon hangulatos, kiváló választás bármilyen évszakra! Télen a kisebb távokra ajánlott, és gondoskodjatok pokrócokról is! Szintén hasonló az old timer. Külön sofőrrel érkezik mind, és egy kisebb család el is fér benne. Vintage esküvő legjobb választása!
 


A vendégek hazautazását elintézni nagyon kedves gesztus. Persze egyszerűbb, ha a közelben megszállnak valahol, de sokan nem szeretik ezt az alternatívát, illetve idősebb/ kisgyermekes rokonok esetében nem is kényelmes annyira. Írjuk ki a menetrendet, akinek kell foglaljuk jegyet, legyünk tisztában a taxi társaságok telefonszámaival is.
 


Bármilyen jármű mellett döntötök, fontos, hogy az esküvő előtt 3-4 hónappal le legyen foglalva. Figyelmes gesztus, ha a meghívón feltüntetitek, így mindenki tudja ehhez igazítani az oda-vissza utat.

Képek forrása: Strictly Weddings, Pinterest.com