Inspirálódj Jason Wu stílusos és elegáns kreációiból!

Stílusos és egyedi, elegáns és nőies - minden Nő erre vágyik, úgy a hétköznapokon, mint a különleges alkalmakkor! Nézd meg Jason Wu legfrissebb kollekcióját és lesd el ezeket a letisztult, mégis kifinomult megoldásokat!

Jason Wu 9 évesen költözött családjával Vancouver-be, ahol megtanulta, hogyan kell varrni, terveket és vázlatokat készíteni. A középiskolát Párizsban fejezte be, azután New Yorkba költözött és beiratkozott a rangos Parsons Divatiskolába. 31 éves korára már szerte a világon értékesítették a kollekcióit és több befolyásos nőt is öltöztetett, köztük Amerika First Lady-jét, Michelle Obamát, illetve Reese Witherspoon-t, Kerry Washingtont és Julianne Moore-t.

2010 júniusában megnyerte a Swarovski Womenswear CFDA Fashion-díját, nem sokkal később pedig a Hugo Boss művészeti igazgatójának nevezték ki. Jason Wu egyszer úgy nyilatkozott, hogy ő azoknak a nőknek tervez ruhákat, akik nem csak divatosak akarnak lenni, hanem nőiességüket és erejüket is ki szeretnék fejezni. A tervező kreációiban nagyszerűen ötvöződnek a kifinomult, letisztult részletek és az esztétikus, nőies stílus.

Jason Wu 2015 Tavaszi kollekció

A tavaszi kollekcióban a letisztult formák, illetve az egyszerű bézs, fáradt zöld, sötétkék, fekete és a fehér színek játszották a főszerepet. A nőies darabokat selyem, velúr és bőr anyagok kombinálásával, absztrakt mintákkal vagy merész szabással tette izgalmassá a tervező.

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes tavaszi kollekciót!

Tipp: A különös anyagkombinációk, például tüll-szatén, bőr-velúr, nagyon divatosnak számítanak 2015-ben is - ha nem is az esküvődön, de a hétköznapokban bátran viselj ilyen modelleket, hiszen a legegyszerűbb formát is feldobják!

Láthatunk klasszikus ceruzaszoknyákat, fehér blúzzal párosítva, könnyű, selyemruhákat, illetve modern, köntös-szerű és kosztümre hasonlító darabokat is. Ha Te is a modern, letisztult stílus szerelmese vagy, akkor bátran szemezgethetsz a trendi rövidebb fazonú, fehér modellek közül, de akár a légies, selyem hosszú ruhák is ihletet adhatnak álmaid menyasszonyi ruhájához!

Mintha csupa véglet lenne ez a kollekció: találkozhatunk nagyon visszafogott, kerek nyakkivágással és rövid ujjakkal megálmodott variációval, illetve hátul kivágott, vékony pántos és merész, köldökig V alakban dekoltált darabokkal is.

Tipp: A menyasszonyi ruhád esetében ideálisabb lehet a merész hátkivágás, amelyhez szolíd dekoltázs párosul!