Menyasszonyi ruha - Riki Dalal 2015 kollekció

Lenyűgöző nőies sziluettek, egyedi, kézzel horgolt csipkék játékos, romantikus, vintage elemekkel kombinálva - a gondtalan, bohém lélek és a kifinomult elegancia kifejezésére. Nézd meg Riki Dalal legfrissebb kreációit!

Riki Dalal 17 éves korában kezdett ruhákat tervezni. Az évek alatt elhatározta, hogy valóra váltja a nők álmait, olyan alkalmi és menyasszonyi ruhákat akart készíteni, amelyek érzékiséget, különlegességet, szabadságot és páratlan eleganciát tükröznek. A tervezőnő fantasztikus esküvői ruháira ma már a világ minden tájáról érkeznek vevők, az utóbbi években még több exkluzív butikot nyitott szerte a világon.

 

 

Riki Dalal kizárólag magas minőségű anyagokkal dolgozik, melyek tökéletesen kihangsúlyozzák a női test buja vonalait. Ha Te is egyedi kialakítású, luxus csipkékkel és gazdag motívumokkal kombinált menyasszonyi ruhát keresel - akkor tekintsd meg a Provence kollekciót! Itt biztosan megtalálod álmaid ruháját!

 

 

2015 Provence kollekció by Riki Dalal

Riki Dalal kollekcióját ezúttal a mesés Provence ihlette. Exkluzív, merész vágások, játékos szabásvonalak és mesés, kézzel horgolt csipkék - fantasztikus, ultraszexi design, amely minden Nőből előcsalogatja az érzékiséget, a romantikus, kifinomult eleganciát és kihangsúlyozza az arák természetes szépségét!

 

A galériakép linkjére kattintva nézheted meg a teljes Provence kollekciót!

 

 

 

Minden szabásvonal és forma maga a tökély: szűk szoknyák és művészi felsőrészek, melyek nagyszerűen követik a test vonalát, kihangsúlyozzák a karcsú derekat és a formás idomokat. Láthatunk enyhén A vonalú, egyenes, sellő és trombitaszabású darabokat is, melyeket áttetsző tüllből és finom sifonból álmodtak meg.

Tipp: A sellő és trombita fazonok a homokóra alkatú hölgyeknek a legelőnyösebbek!

 

 

Két fantasztikus modellt szeretnék kiemelni a kollekcióból, amelyekben a múlt mesés eleganciája és a modern nőiesség elegyedik: az egyik ez a nadrágszoknya szabású, különleges csipkerésszel kombinált darab. A másik, egy szintén nagyon egyedi, lézerrel vágott, különálló csipkefelsőből és hosszú, hasítékkal ellátott szűk szoknyából álló modell, amely szabadon hagyja a derék egy részét.

Tipp: Ha igazán egyedi szeretnél lenni és kedveled a vintage stílust, bátran válassz ilyen fazont!

 

 

Bámulatos, elegáns, szuperszexi - ezek a szavak tökéletesen jellemzik a Provence ruhák felsőrészét. Minden darabon megjelenik a csipke: hol hosszú ujjakként, hol pelerinként, legtöbb esetben pedig a ruha háromnegyedét alkotja ez a mesés szövet. A merész hátkivágások és romantikus megoldások egyedivé és még elegánsabbá varázsolják a megjelenést.

 

 

Nézd meg a Provence kollekció bemutatóját is!

 

Soron következő cikkünkben a lendületes, modern stílusú ISSA London márka legújabb kollekciójából összegyűjtött inspirációnkat láthatod!

Képek forrása: www.rikidalal.com