Átváltoztatjuk program menyasszonyoknak

A Szabó Imre Szalonok több mint 30 éve várják a szépülni vágyó menyasszonyokat Buda szívében. és Pesten a Duna partján. A tradicionális értékeket és a legújabb trendeket ötvözve, maximális elégedettséget szeretnénk elérni vendégeink részéről.

2013-ban kiemelt figyelmet kapott szalonjaink exkluzív esküvői programja, mely kifejezetten az esküvőre készülő menyasszonyok, és párok igényeit kielégítő szolgáltatási csomagokból állt. Az óriási érdeklődés kapcsán 2014-ben VIP Esküvői szolgáltatásaink több mint 20 szépészeti csomaggal és kreatív fotós programmal bővültek. Az alap szépészeti szolgáltatásokon kívül egyedülálló, luxus és VIP csomagokat ajánlunk, melyek minden esküvőre készülő menyasszony álmait valóra váltják. Luxus menyasszonyi szépségcsomagok, partyk és lánybúcsúk színesítik szolgáltatásink palettáját és persze átváltoztatjuk programunk is, melyek a menyasszonyok számára garantálják azt, hogy életük új fejezetét stílusosabban és magabiztosabban kezdjék el..

Ebben az egyedülálló programban egy teljes körű átalakulást kínálunk menyasszonyaink számára. Programunk résztvevői egy igazi önbizalmat növelő ,és magabiztosságot erősítő csomagot kapnak, melyben minden megtalálható, ami a testi-lelki harmónia megteremtéséhez szükséges. Az átváltoztatjuk csomagunk különlegessége abban rejlik, hogy az arák külseje, nem csak a fotózás napjára változik meg, hanem egy tartós és látványos megújulást élhetnek át, melynek keretében megszépülnek tetőtől talpig.


Szalonunk átváltoztatjuk csomagjának tartalma menyasszonyoknak:

♥ Előtte portré és egész alakos fotó
Kérastase fejbőr és hajszerkezet diagnózis, mely 300-szoros nagyításban térképezi fel az esetleges problémákat
Kérastase luxus hajszerkezet regeneráló kezelés
Egy 2014 legújabb őszi-téli trendjeinek megfelelő hajvágás
♥ Alkalmi frizura készítés a fotózásra
♥ Sminktanácsadás, professzionális Karaja smink elkészítése a fotózásra
♥ Kéz és körömápolás: biómanikűr és CND shell lakkozás
♥ Profi fotós által készített fotó sorozat a szalonban
♥ 30 fotó- 5 retusált fotó egy albumban
♥ Stylist által biztosított menyasszonyi ruha és kiegészítők megbeszélés szerint
♥ Az egész napi készülődés és szépítkezés közben finom ételekkel és nasikkal, nespresso kávéval, frissítőkkel és pezsgővel kényeztetjük vendégünket.
♥ A nagy átváltozás előtt egy személyes konzultáció alkalmával felmérjük vendégünk igényeit, és megbeszéljük a részleteket! Így biztosan tökéletes lesz a végeredmény.

Az átváltoztatunk csomag menyasszonyoknak 79.000 Ft helyett most 44.900 Ft

A csomagban foglalt szépészeti szolgáltatások mindegyikét prémium minőségű anyagokkal végzik profi szakembereink. A munkatársaink szakértelme, elhivatottsága és magas színvonalra való törekvése a garancia a tökéletes végeredményre, mely nem más, mint egy személyiséghez illő új, stílusos és ápolt külső. A program nem csak egy fantasztikus új külső lehetőségét rejti magában, hanem egy örök életre szóló emléket is, hiszen egy professzionális fotózás keretében meg is örökítjük a menyasszony csodálatos új külsejét. A menyasszonyok a hajdiagnózisnak köszönhetően személyre szabott, azaz a hajuk adottságainak megfelelő speciális hajápolást kapnak, mely Kérastase termékekkel történik. A körmök kíméletes megszépítéséről CND Shellac-kal gondoskodunk, melynek végeredményképp akár két héten át élvezhetik a menyasszonyok a tökéletes küllemű, divatos színekben pompázó, ápolt körmök látványát. Míg a mindennapokban a stylist fodrászaink által készített személyiséghez illő, stílusos frizura biztosítja a szép és magabiztos megjelenést, addig a fotózáson az alkalomhoz passzoló meseszép frizura által válik az ara megjelenése tökéletessé. Az átváltoztatjuk programban résztvevők nem csak a fotózás napján pompázhatnak káprázatos sminkben, hanem sminkesünktől meg is tanulják elkészíteni a karakterükhöz illő ideális make up-ot. Stylistunk hozzáértése a biztosíték arra, hogy a legmegfelelőbb ruha kerül kiválasztásra a fotózásra, így lesz a hölgyek megjelenése a képeken divatos is. Az átváltoztatjuk program egy olyan napot foglal magában, mely alatt nem csak megszépülnek, hanem fantasztikus hangulatban szórakoznak és ki is kapcsolódnak a résztvevők, melyhez mi finom ételekkel és nasikkal, nespresso kávéval, frissítőkkel és pezsgővel járulunk hozzá.


SZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 14:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY – BUDA
1011 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 14:00
vasárnap zárva

Forrás: http://szaboimre.hu/atvaltoztatjuk-program-menyasszonyoknak/