Menyasszonyi ruha - Issa London 2015 kollekciói

Innovatív és stílusos, egyedi és nőies - gyönyörű, elegáns ruhák, szokatlan formákkal és izgalmas mintákkal párosítva... Neked melyik tetszik legjobban?

Az Issa London márka 2006-ban indult, a tervezők célja az volt, hogy olyan ruhákat tervezzenek, amelyekben a nők jól érzik magukat. A márka világszerte hódította meg a nők szívét elegáns, sokoldalú kreációival. Az Issa London 2011. szeptember óta Camilla Al Fayed vezetése alatt áll, akinek célja, hogy márkát globális életstílus márkává alakítsa.

Camilla 16 éves korában kezdett ruhákat tervezni, majd húszas évei alatt végig a családi vállalkozásnál, a Harrods-nál dolgozott. Mindemellett 2005 óta az Al Fayed Jótékonysági Alapítvány aktív szereplője, több jótékonysági programnak is a védnöke és nagykövete volt.

Issa London 2015 tavaszi-nyári kollekció

Egyszerű modern formák, kényelmes új szövetek és persze az elmaradhatatlan Pop Art nyomatok - minden modellben az elegancia, a kreativitás és a kényelem ötvöződik. Mi összeszedtünk néhány nagyon nőies, figyelemre méltó darabot, melyek akár a menyasszonyi álomruhához is ihletet adhatnak!

Kattints a galériakép linkjére és inspirálódj a legújabb Issa kollekcióból!

Az enyhén A vonalú, illetve egyenes szabású ruhák, eltérő színű övvel párosítva szépen kiemelik a karcsú derekat - láthatunk rövidebb, háromnegyedes és hosszabb fazonokat is. Egy barackvirágszínű, empire szabású ruha is helyet kapott a kollekcióban: izgalmas szabású darab, amelyet feketével kombináltak.

Tipp: Az empire fazon tökéletes választás lehet például azoknak a hölgyeknek, akik áldott állapotban mondják ki a boldogító igen-t, hiszen csinos és kényelmes is.

A felsőrészek szintén nagyon kreatívak és sokszínűek: találkozhatunk egyszerű pántnélküli, passzos hosszú ujjú, magas nyakvonalú, v alakban kivágott, illetve a vállakat szabadon hagyó bővebb ujjú darabokkal is.

Tipp: A pántnélküli fazon a magas, vékony hölgyeknek a legelőnyösebb!

Nézd meg a kollekció bemutatóját is!

Soron következő anyagunkban Terry Fox legfrissebb kifinomult, izgalmas vintage kollekcióját mutatjuk be!