Inspirálódj Hervé Léger izgalmas, nőies alkalmi ruháiból

Karcsúsító vonalvezetés, izgalmas formák különböző szoknyahosszal, bőrrel, illetve szexi váll- és hátmegoldásokkal kombinálva. Tökéletes inspirációk egy elegáns vagy vagány alkalmi ruha kombinációhoz....

A Hervé Léger márka a BCBG MAXAZRIA GROUP tagja, melynek vezetését 1998-ban vette át Max és Lubov Azria. A Hervé Léger Divatházat 2007-ben indította el újra, és az egyedi, izgalmas stílusnak köszönhetően azonnal nagy sikert aratott. 2008-ban három különböző kollekciót mutattak be, vagyis ők voltak az első amerikai tervezőpáros, akik egy New York-i Fashion hét alatt 3 különböző divatbemutatót szerveztek.

A BCBG MAXAZRIA Group nem csak nappali és sportruházatot, illetve koktélruhákat, hanem kiegészítőket, lábbeliket, kalapokat, bőrárut és fürdőruhákat is tervez, illetve gyárt. Olyan híresség viselik Max és Lubov Azria kreációit, mint például Angelina Jolie, Eva Mendes, Kate Winslet, Viktoria Beckham és Alicia Keys.

A galériakép linkjére kattintva nézd meg Hervé Léger gyönyörű alkalmi ruháit!

Hervé Léger 2014 Őszi Cuture kollekció

A futurisztikus, elegáns stílus, úgy tűnik sok dizájnernek ad inspirációt, hiszen a Hervé Léger őszi kollekciójában is sok karcsúsító hatású, egyenes vonalvezetésű modellt láthatunk, melyeket modern, aszimmetrikus és bőr részletekkel kombináltak.

Kattints a galériakép linkjére és inspirálódj a Hervé Léger őszi couture kollekciójából!

A fekete, fehér, korall, nyers- és bőrszínű, csillogó és matt anyagok párosításából, illetve az izgalmas szabásoknak köszönhetően nagyon érdekes A vonalú, sellő, illetve egyenes vonalú, passzos darabok születtek.

Tipp: Ha merész menyasszony vagy és kedveled a modern, elegáns stílust, bátran válassz egy, a Hervé Léger ruhákhoz hasonló, testre simuló, bőrpántokkal kombinált rövidebb fazont, amely gyönyörűen kiemeli a nőies idomokat!

A vállmegoldások között szintén láthatunk bőrpántokkal izgalmasított, merészebb variációkat, hosszú ujjú, illetve kerek, V alakú és aszimmetrikus fazonokat is, illetve találkozhatunk olyan felsőrészekkel, melyeket merész vágások tesznek különlegessé.

Tipp: Ha a csillogó elegancia szerelmese vagy, akkor válassz egy szolidan dekoltált, kövekkel vagy hímzésekkel ékített felsőrésszel megálmodott darabot!

Nézd meg Hervé Léger 2014 Őszi Couture kollekciójának bemutatóját!