Menyasszonyi ruha - Tatiana Kaplun 2015 kollekció

Klasszikus sziluettek, finom selymek és csipkék, buja rövid és hercegnős fazonok - csupa mesés új darab, amely minden vintage és elegáns stílusért rajongó menyasszony kedvence lesz 2015-ben is!

Az orosz tervezőnő, Tatiana Kaplun már régóta ismert az esküvői divatiparban. 1995-ben alapította a céget, Nyizsnyij Novgorod-ban, sok ezer menyasszony és szakember nagyra értékeli a kreatív, tehetséges tervezőt. Egyedi, finom és varázslatos elegancia egy fantasztikus designer-től, aki tökéletes érzékkel kombinálja a klasszikus, modern, játékos és szexi elemeket.

Jazz Sounds 2015 Collection by Tatiana Kaplun

Minden modell kifogástalanul kivitelezett: tökéletesen illeszkednek és mesésen kiemelik a nőies idomokat. Minden menyasszonyt a régmúlt idők könnyed eleganciájával, magabiztos nőiességével ruház fel, miközben feledhetetlen, szépséges megjelenést biztosít.

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes Jazz Sounds kollekciót!

Peplum szabással, fodrokkal vagy több réteg finom tüllel és szaténnal kombinált csodás sellő, hercegnős, A vonalú és passzos, egyenes szabású rövid ruhák között válogathatunk. A karcsú derék és az ultraelegáns sziluettek fontos szerepet kaptak a kollekcióban: masnival és ékszerhatású díszítéssel párosított öveket láthatunk, melyek szépen kiemelik a keskeny derekat.

A fantasztikus gyöngyhímzések, fodrok, gallérok, káprázatos csipkeborítások és gyönyörű kalapok, fátylak, illetve uszályok tökéletesen visszaadják a klasszikus vintage hangulatot, amelytől csábító és magabiztos Nőnek érezheted magad!

A vállmegoldások éppen olyan sokszínűek, mint a díszítések: hosszú csipkeujjú, tüllborításos, gallérral kombinált kerek nyakkivágású, csónaknyakú és ejtett vállú darabok, egyszerű V alakban dekoltált, szépséges hátkivágásokkal párosított, magasított nyakvonalú és denevérujjú modellek.

Tipp: Ha kedveled a romantikus vintage stílust, válassz csipkével kombinált, hosszú, denevérujjú vagy magasított nyakú menyasszonyi ruhát!

Soron következő anyagunkban a JLM Couture legfrissebb, fantasztikus kollekcióit mutatjuk be!