Menyasszonyi ruha - Terry Fox 2015 vintage kollekció

Finom anyagok, mesteri vintage elegancia, fantasztikus stílus - ezek a Terry Fox kreációk! Romantikus elemek és mennyei, nőies formák nagyszerű kompozíciója, amely a 20-as évek fényűző, mégis természetes eleganciáját tükrözi.

A Terry Fox stúdió Bury St. Edmundsban található, amely arra törekszik, hogy a menyasszony Nagy Napját feledhetetlenné és különlegessé varázsolja.

Szikrázó antik gyöngyök, meseszép párizsi szövetek, szalagok, gyönyörű, kézzel festett virágok és paszományok idézik meg a múlt század csillogó, drámai és kifinomult stílusát. A minőségi kivitelezésnek, a tökéletes illeszkedésnek, illetve a pompás hercegnős formáknak és egyszerű, mégis ultraelegáns fazonoknak köszönhetően az Egyesült Királyság egyik legkedveltebb menyasszonyi ruha márkája.

Terry Fox Siren Song Collection 2015

A Terry Fox legfrissebb kollekciója maga a megtestesült szépség, finomság és nőiesség, megspékelve egyfajta misztikus érzékiséggel és egy letűnt kor romantikus jegyeivel. Ezeket a ruhákat tündérmesék ihlették és minden darab éppen olyan magával ragadó, mint a szirének éneke...

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes Siren Song 2015 kollekciót!

Tüllből és csipkéből megálmodott, finom halványbézs és fehér modellek, klasszikus A vonalú, sellő fazonú és hercegnős fazonokat láthatunk, sőt még egy tea length és egy rövid ruha is helyet kapott a kollekcióban.

Tipp: A sellő fazonú menyasszonyi ruha a homokóra alkatú hölgyeknek a legelőnyösebb!

Bámulatos hátkivágásokkal kombinált romantikus csipkés felsőrészek között válogathatunk, illetve láthatunk olyan kreációkat is, amelyeket áttetsző hosszú ujjakkal, V vagy szív alakú nyakkivágással, gyöngyökkel hímzett pántokkal, tüllborítással vagy rövid csipkeujjakkal párosítottak.

Tipp: A romantikus lelkületű menyasszonyoknak ajánljuk ezt a lélegzetelállító, hátul szív alakban kivágott csipkés darabot!

A csipkés bolerók és pelerinek még inkább hangsúlyozzák a vintage vonalat, a karcsú derék kiemeléséről pedig a fantasztikus övek és a romantikus, masnira kötött szalagok gondoskodnak.

Következő anyagunkban Tatjana Kaplun legújabb, szintén lenyűgöző vintage hangulatú kollekcióját mutatjuk meg Nektek!