Menyasszonyi ruha - JLM Couture 2014-15 kollekciói

Vintage ihletésű, bájos kollekciók, finom hímzések, luxus kelmék, különleges, gyönyörű részletek... Ha imádod a romantikus, elegáns és nőies stílust, akkor válassz Te is JLM Couture menyasszonyi ruhát!

A Jim Hjelm, a Hayley Paige és a Blush gyűjtemények az egyik leghíresebb és legnagyobb divatház, a JLM Couture tagjai. Joseph L. Murphy a New York-i székhelyű JLM Couture Divatház társalapítója, aki 1994-ben vette át a cég vezetését. Elkezdett javítani a vállalat által kínált márkák minőségén, amelynek nem maradt el a hatása sem: pár év alatt több elismerést és díjat is bezsebelt a JLM Couture.

A modern technológiával, kiváló minőségű anyagokból készült ruhák között találhatunk romantikus, bájos, vintage, nőies és csábító modelleket is - Neked melyik tetszik jobban?

Jim Hjelm 2015 tavaszi kollekció

A legújabb Jim Hjelm kollekció is csupa klasszikus vonal és váratlan, merész vágások elegáns kompozíciója. Finom szaténból, csipkéből és tüllből készült, művészien redőzött és hímzett szoknyák szemet gyönyörködtető felsőrészekkel…

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

Szexi sellő fazonú, elegáns A vonalú és hercegnős darabok, mesés rózsaszínű szövettel, fűzővel, légies szabásokkal. ezüstös és sziromszerű díszítéssel párosítva.

Tipp: A homokóra alkatú hölgyek nőies idomait fantasztikusan kiemeli a sellő fazon!

A felsőrészeket strucctollal, ékkövekkel, bonyolult hímzésekkel, áttört csipkével és áttetsző tüllel tették izgalmassá. Ha a klasszikus elegáns stílust kedveled, akkor válassz pántnélküli, szív vagy V alakban dekoltált modellt.

Tipp: Nőiességedet egy hátul merészen kivágott, bájos darabbal tudod leginkább kihangsúlyozni!

Hayley Paige 2014 őszi kollekció

Élettel teli, friss, nőies és igéző kollekció - a kreatív tervezőnő tudja, hogyan kell az érdekes kontrasztokból és érzéki részletekből, kacér, maximálisan nőies hangulatot varázsolni.

A galériakép linkjére kattintva megnézheted a teljes őszi kollekciót!

Kézzel készített hímzések, csipkés, kreatív hátkivágások, fűzővel kombinált szexi felsőrészek, légies vagy elegánsan redőzött szoknyák - Neked melyik a kedvenced?

Tipp: Ha kedveled a bohém, ám fényűző stílus válassz egy hát- vagy váll láncokkal kombinált modellt!

Ha kedveled a modern, sikkes darabokat, akkor választhatsz rövid, test vonalát követő modellt, a romantikus lelkületű menyasszonyoknak pedig bátran ajánljuk a szépséges A vonalú és sellőszabású menyasszonyi ruhát!

Blush 2014 őszi kollekció by Hayley Paige

Hayley Paige "blush", vagyis "pír" fantázianevű kollekciója maga a megtestesült romantika és finom nőiesség: puha tüll és pamutcsipke kombinációja, halvány púder rózsaszínben, ékkövekkel díszítve.

Nézd meg a teljes Blush kollekciót!

Lágy A vonalú és sellő fazonú menyasszonyi ruhákat láthatunk, melyek csodás sziluettet biztosítanak, miközben kényelmesek és stílusosak.

Tipp: Ha egy kicsit elégedetlen vagy a feneked vagy a combod vonalával, válassz A vonalú modellt, amely szépen kiemeli a kebleket és karcsúsítja a derekat, míg a kényes részeket jótékonyan elfedi.

Merész hátkivágások, szolíd szív alakú dekoltázzsal kombinálva - ha pedig a bohém hangulatot kedveled, akkor válogass a láncokkal és csillogó virágmotívumokkal ékített darabok között!

Következő cikkünkben a Mooshki Bridal legfrissebb, fantasztikus modelljeit mutatjuk meg Nektek!