Csokor divat

Nincs esküvő virág nélkül, legyen az koszorúslány vagy menyasszonyi csokor, dekoráció vagy vőlegény bokréta. A trendek és a divatházak a jövő évre vonatkozóan letisztultságot és eleganciát ígérnek. De bőven lesz miből válogatnia a bohém aráknak is!

A színeket illetően a neon, harsány árnyalatok háttérbe szorulnak. Helyettük a lágy pasztell árnyalatok, a szürkék és a zöldek kerülnek előtérbe. A fehér is nagyon kedvelt lesz idén is, remekül passzol mindenhez. Barack, halványrózsaszín, grafit szürke... ezek lesznek a legtrendibbek 2015-ben!

Őszi esküvőre inkább tónusosabb árnyalatokat ajánlunk, például a kék borszőlő színét, vegyítve egy kis halvány rózsaszínnel. A koszorúslányok csokrában is visszaköszönhet a Te csokrod színe, a tökéletes összhangot mindenki díjazni fogja. Szintén plusz pont, ha a dekoráció elemei is illeszkednek a csokor egy-egy hangsúlyosabb eleméhez.
 


Téli esküvőre új őrület ütötte fel a fejét: ez a gyapjúvirág, ami nemezből készül. Ez egy nagyon ősi és különleges eljárás, melynek során a megfestett gyapjúszálakból szirmokat és leveleket formáznak. Időtlen, tartós és téli esküvőn kifejezetten hangulatos!

 

Nemez csokor

A csokrokat illetően először is válasszuk ki, melyik virágos készíti majd el őket. Ajánlatos ugyanott csináltatni minden virágos kiegészítőt, így biztosan teljes lesz az összhang. Referencia anyagot, képeket is nyugodtan kérjünk, illetve tájékozódjunk az árakról. Ez szezonálisan más és más lehet. Célszerű írásban rögzíteni a megrendelt csokrokat és kiegészítőket, a későbbi esetleges félreértések végett.
 

Milyen csokor illik hozzád? Kattints a képre és megtudhatod!

A csokorhoz vihetünk képet is, így a virágkötő vizualizálni tudja, mit is szeretnénk pontosan. Nem ajánlott 5 féle virágnál többet választani, mert nagyon kusza lesz az eredmény. Ha semmilyen elképzelésed nincs a virágokat illetően, vigyél egy képet a ruhádról, esetleg a helyszínről. Ez bizonyára megihleti majd a virágkötőt és elkészíti álmaid csokrát!
 

Pasztell virágok

A virágok minden esküvőt fejedelmivé varázsolnak, így kiválasztásukat ne hagyjuk az utolsó pillanatra. Bánjunk kesztyűs kézzel velük, hiszen nagyon érzékeny és kényes jószágok.

A galériában csokor inspirációkat találsz!

Képek forrása: pinterest.com