Menyasszonyi ruha - Mooshki Bridal 2015 kollekció

Páratlan vintage elegancia, klasszikus nőiesség egy csipetnyi érzékiséggel és egy kis modernitással... Nézd meg Te is a Mooshki Bridal fantasztikus 2015-ös menyasszonyi ruháit!

A House of Mooshki vezető tervezője Olivia Wright több éves tapasztalattal és izgalmas, mindig megújuló design-nal várja a menyasszonyokat. A Mooshki ruhák között nincs két egyforma, minden darab egyedülálló. A márka a hagyományos és modern ruháktól egészen a vintage, gótikus stílusig kínálja modelljeit, akár 80 szín közül választhatjuk ki a nekünk tetszőt.

A ruhák nagyon magas minőségű szatén, taft, selyem, organza, sifon és természetesen finom csipkék felhasználásával készülnek - a beépített míder vagy éppen melltartó pedig egész nap tökéletes tartást és formát biztosít.

Mooshki Bridal 2015-ös kollekció

Halvány rózsaszínben és hófehérben pompázó meseszép ruhák, cseppnyi vintage beütéssel és szemet gyönyörködtető csipke és gyöngydíszítésekkel. Egyedülálló elegancia, romantikus nőiesség és érzéki tökéletesség - mindez egyetlen kollekcióban! Bravó, Olivia!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

Találkozhatunk káprázatos vállmegoldásokkal, hímzett tüll- és csipkeborítással, romantikus ejtett vállakkal, illetve modern csónaknyakú darabokkal. A kreatív dekoltázsokat még izgalmasabb hátmegoldásokkal kombinálta a tervezőnő, amelyek nemcsak nőiesek, hanem csábosak is!

Tipp: Az ejtett vállú modellek optikailag szélesítik a felsőtestet, ezért ezt a fazont a keskenyebb vállú aráknak ajánljuk!

A tea length és a térdig érő, A vonalú darabokat a vintage elegancia szerelmeseinek, míg a földet söprő, hercegnős és egyenes vonalú darabok a klasszikus nőies és romantikus stílus kedvelőinek ajánljuk!

Tipp: A derékon elhelyezett nagy masnik nem csak karcsúsító hatásúak, hanem egy kis modernitást is lopnak a megjelenésedbe!

Soron következő anyagunkban a Ralph and Russo fényűző kollekcióját mutatjuk meg Nektek!