Fényűző örömanya ruha inspirációk a Ralph and Russo-tól

Csillogó anyagok, puha csipke és fénylő szatén, tökéletes kivitelezés és fenséges elegancia - a kifinomult, fényűző esküvők elengedhetetlen "kellékei"... Nézd meg Te is a Ralph and Russo legújabb Haute Couture kollekciójának lenyűgőzö darabjait!

A Ralph and Russo Haute Couture Divatházat Tamara Ralph és Michael Russo alapította 2007-ben Londonban. A magas színvonalú kivitelezésnek, illetve a hagyományos és innovatív stílus kreatív ötvözésének köszönhetően nagyon rövid idő alatt az egyik legsikeresebb és legexkluzívabb brit couture divatházzá nőtte ki magát. Ma olyan hírességek viselik kreációikat, mint Beyoncé és Angelina Jolie.

Ralph and Russo 2014 Őszi Haute Couture kollekció

Mesés selyem és szatén ruhaköltemények, káprázatos, kézzel készített gyöngyhímzések, drámai ívek, különleges, részletgazdag kivitelezés - ezek jellemzik a legfrissebb gyűjtemény modelljeit. Ezek a szépséges darabok könnyedén varázsolnak sikkes, elegáns hölgyet minden örömanyából!

A galériakép linkjére kattintva megnézheted a teljes kollekciót!

Láthatunk nőies A vonalú, hercegnős, egyenes szabású és sellő fazonokat is, tea lenght, illetve hosszú, légies változatban - a hasítékkal kombinált, többrétegű, könnyű anyagú darabokat a bátrabb örömanyáknak ajánljuk, akik nem félnek megmutatni nőies oldalukat is!

Tipp: Természetesen azt se felejtsük el, hogy nem szabad a menyasszonyénál extravagánsabbat választanunk - ha például az ara ruhája visszafogott, akkor az örömanyáknak is egy szolídabb modell ajánlott!

Néhány nadrágkosztüm fazonú, elegáns darab is helyet kapott a kollekcióban, melyeket azoknak az örömanyáknak ajánlunk, akik szoknya helyett szívesebben viselnek nadrágot, mégis szeretnének nőiesek lenni.

A ruhák többsége a kék, a piros és a lila árnyalataiban pompázik, de találkozhatunk hófehérben és feketében megálmodott modellekkel is.

A vállmegoldások tekintetében a visszafogott, ám elegáns és kreatív stílus dukál: rövid és hosszú áttetsző ujjakat, ejtett vállú, nyakba kötött, V nyakú, aszimmetrikus fazonokat és gyönyörű tüllborításokat láthatunk.