Menyasszonyi ruha - Ralph and Russo 2014 kollekció

Csillogó anyagok, puha csipke és fénylő szatén, tökéletes kivitelezés és fenséges elegancia, melyet kifinomult, egyedi stílus koronáz meg. Ha Te is kedveled az extravagáns, ultranőies stílust, nézd meg a divatház legújabb haute couture kollekcióját!

A Ralph and Russo Haute Couture Divatházat Tamara Ralph és Michael Russo alapította 2007-ben Londonban. A magas színvonalú kivitelezésnek, illetve a hagyományos és innovatív stílus kreatív ötvözésének köszönhetően nagyon rövid idő alatt az egyik legsikeresebb és legexkluzívabb brit couture divatházzá nőtte ki magát. Ma olyan hírességek viselik kreációikat, mint Beyoncé és Angelina Jolie.

Ralph and Russo 2014 Őszi Haute Couture kollekció

Mesés selyem és szatén ruhaköltemények, káprázatos, kézzel készített gyöngyhímzésekkel, drámai ívekkel, különleges, részletgazdag kivitelezéssel... Ha kedveled a klasszikus vonalat, amelyet izgalmas, modern, kicsit extrém elemekkel kombináltak, akkor ezek a ruhaköltemények pont Neked valók!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

Láthatunk nőies A vonalú, hercegnős, egyenes szabású és sellő fazonokat is, tea lenght, illetve hosszú változatban - a légies, könnyű darabokat azoknak a menyasszonyoknak ajánljuk, akik nem csupán egy ultraelegáns, csábító darabra vágynak, hanem kényelemre is!

Tipp: A bátrabb hölgyeknek ajánljuk a finom csipkéből készített, kissé áttetsző test vonalát követő modelleket, melyek fantasztikusan kiemelik a nőies formákat!

Néhány nadrágkosztüm fazonú, elegáns darab is helyet kapott a kollekcióban, melyek közül néhányat uszállyal párosítottak a tervezők. Akik szoknya helyett szívesebben viselnek nadrágot vagy csak szimplán valami különleges, mégis elegáns és nőies megoldásra vágynak, bátran válasszaak ilyen fazont!

A ruhák többsége a kék, a piros és a lila árnyalataiban pompázik, sőt, még feketével kombinált darabbal is találkozhatunk - szuper választás azoknak az aráknak, akik fehér helyett egy izgalmas, színes kreációban szeretnék kimondani a boldogító igen-t!

Tipp: A pirosas árnyalatú darabok akár extravagáns menyecskeruhának is beillenek!

A vállmegoldások tekintetében a visszafogott, ám elegáns és kreatív stílus dukál: rövid és hosszú áttetsző ujjakat, ejtett vállú, nyakba kötött, V nyakú, aszimmetrikus fazonokat és gyönyörű tüllborításokat láthatunk.

A kollekció záró darabja egy báli ruha szabású, csipkével és hímzésekkel gazdagon díszített, fényűző hosszú ujjú menyasszonyi ruha, amelyben a klasszikus couture vonal és a modern, romantikus elegancia ötvöződik.

Tipp: Ezt az esküvői ruhát, azoknak a menyasszonyoknak ajánljuk, akik kedvelik az ultranőies, fényűző, ugyanakkor romantikus stílust!

Soron következő anyagunkban Julia Kontogruni legfrissebb szépséges menyasszonyi ruha kollekcióját mutatjuk meg Nektek!